[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Om du blir prosjektleder for webutvikling i Hegnar Online har du et hav av muligheter[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Medielandskapet er i utvikling og hvordan det ser ut om noen år er det få som vet. Derfor trenger Hegnar Online noen som ser muligheter og kan være med på å ta bedriften videre i den digitale utviklingen.

Vi møter IT-direktør Roger Knudsen i Hegnar Medias lokaler på Smestad. Blant maritime detaljer, blå vegger og miniatyrskip slår han fast en ting.

– Hos oss er det et hav av muligheter for en slik prosjektleder, smiler han.

Hegnar Media er et norsk selskap som gir ut Finansavisen og Kapital i tillegg til å drifte Hegnar.no. Mediebedriften satser både på papir og nett, men vil styrke deres digitale team.

– Vi har mange muligheter som ligger i framtiden, blant annet vil vi utvide vårt forum, som står for en tredjedel av trafikken, forteller Knudsen.

Hegnar Media har i dag 160 ansatte og er landets fremste leverandør av nyheter om økonomi, næringsliv, børs og finans.

[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Digital vaktmester[/dfd_heading]

Som prosjektleder for webutvikling vil du hovedsakelig stå for design og utvikling av eksisterende side, men også utvikling av nye kommersielle løsninger.

– Vi har mange vekstområder som har potensiale, og vi ønsker en som kan se mulighetene. Om det er et økonomisk grunnlag for en idé kan det være kort vei til store beslutninger hos oss, sier Knudsen videre.

En potensiell søker vil bli en digital vaktmester som har kontroll konsulenter og driftsleverandører. Du vil drive med prosjektledelse og samarbeid med utviklere, utarbeide design og grafikker til innhold, samt være teknisk bistand for redaksjonen og salgsavdelingen. Du må være på hugget, for det kan bli hektiske og innholdsrike dager.

– Vi er et lite miljø med mye kunnskap og høy trivsel. Dette er et sosialt miljø og kaffen sitter løst, så man kan ikke unngå å snakke med folk.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Er du erfaren?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Knudsen forteller de ønsker en prosjektleder med utdanning innen informatikk, men erfaring og referanser kan være like mye verdt.

Du vil daglig jobbe med CMS systemet eZ-Publish, Wordpress, design med mer. Det er også en fordel at du er godt kjent med PHP og/eller andre programmeringsspråk.

– Det er viktig at du har gode kommunikasjonsevner og kan samhandle med det kommersielle miljøet. Det er ikke alle som har forutsetninger til å forstå kompleksiteten i det vi holder på med.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Høres dette fristende ut?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068