[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3" title_t_heading="" subtitle_t_heading=""]EXP Group skal skape en bedre verden med sine teknologibedrifter[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

EXP Group jobber med å etablere, investere og utvikle teknologiselskaper som har som ambisjon å skape en bedre framtid for deg og meg.

– Vi er ikke redde for å si at vi vil bidra til å redde verden, forteller Anders Lier i EXP Group.

– Vår jobb er å skape fremtidens arbeidsplasser og finne de som har morgendagens løsninger. Vi satser på eksponentiell teknologi og skalere techbedriftene globalt for å bygge selskaper som utretter en forskjell for samfunnet og miljøet, legger han til.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]En katapult for start-ups[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Ett av prosjektene de jobber med i dag er Katapult Accelerator. Denne oppstarthjelperen har gjennom en internasjonal søknadsrunde plukket ut 12 teknologiselskaper som ønsker å gjøre verden til et bedre sted, enten det er gjennom utdanning, miljø eller andre samfunnsrelaterte felt.

– Vi hadde et mål om å få inn 100 søknader. Når fristen gikk ut hadde vi nærmere 1000 start ups påmeldt. Det er tøffere å komme inn hos oss en på Harvard, fleiper Lier.

De 12 selskapene som kom gjennom nåløyet er fra 12 forskjellige land og har alle en idé om hvordan man kan gjøre verden til et bedre sted. I akseleratoren samles de utvalgte selskapene i Oslo i tre måneder for oppfølging av mentorer og eksperter. Start up-bedriftene får også en solid investering av arrangøren.

Blant de heldige er SheKab, som tilbyr en sikker samkjøringsplattform for kvinner i Pakistan. Ukrainske Agri Eye bruker drone- og AI-teknologi for å måle kvalitet og kvantitet i gjødsel på åkre slik at man får et rimeligere og høyteknologisk tilbud også til småskalaprodusenter.

– Vi har et sterkt verdifokus og skiller oss derfor fra mange virksomsomheter. Vi ønsker å gjøre noe bra for samfunnet og miljø, sier Lier.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Siste brikken i puslespillet mangler[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Gruppen er startet av Tharald Nustad og har gjennom de ti siste årene bygget og utviklet teknologibedrifter. De har eierskap i nærmere 40 tidligfase techselskaper. I tillegg etablerer vi de egne virksomheter. De har ambisjoner om å fortsette og etablere 2-3 nye bedrifter årlig.

De er på utkikk etter en CFO som skal ha det øverste ansvaret for økonomien.

– Vi søker en person som ønsker å gjøre en forskjell. Du må være dynamisk, entusiastisk og ikke være redd for å brette opp ermene.

Som CFO vil dine oppgaver være konsernregnskap, økonomisk rapportering og arbeide med datter- og tilknyttede selskaper. Lier sier han ønsker en person som tør å utfordre og kommer med nye vinklinger.

– Hos oss vil du jobbe med 10-12 techbedrifter samtidig. Det er et høyt tempo, men masser av energi og drive.

Du vil bli møtt av et sosialt og verdibasert miljø som brenner for å gjøre en forskjell.

– Bra folk finner sammen, avslutter Lier.

Søknadsfrist: 10 september

Kontakt: Anders H. Lier / anders@nordicimpact.no

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068