[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Fremtidens nettavis søker kreative selgere[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Vil du jobbe med salg i en nettavis som utfordrer de tradisjonelle mediene?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Har du opplevd at du scroller i feeden og plutselig dukker det opp innhold som engasjerer og er relevant for det du er interessert i? Det kan være en av Filters native-artikler som har nådd nettopp deg.

Filter er en startup-bedrift som har store ambisjoner om å konkurrere med de ledende avisene her i landet. Det skal de få til med kun å satse på kvalitetsjournalistikk distribuert der leserne befinner seg.

– I Filter får du muligheten til å være med å skape selskapets fremtid, samtidig som du utvikler din egen i riktig retning også. Det er dette som er utrolig inspirerende med å jobbe i et engasjert startup-miljø, sier seniorrådgiver Anna Aarseth.

Filter Media driver i dag tre nettaviser. Filter Nyheter lager grundig og undersøkende nyhetsjournalistikk og Filter Film&TV er et nettsted for nyheter om film og tv. Disse er helt fri for annonser. Den tredje er Filter Partner, en helkommersiell nettavis. Det er sistnevnte du vil jobbe med som selger og rådgiver hos Filter.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Forretningsmodellen baserer seg på innholdsmarkedsføring og native-annonser. Det er en fremtidsrettet forretningsmodell og et kommersielt produkt du stolt kan presentere for potensielle kunder.

– Det beste med å jobben Filter Media er at du arbeider med et godt produkt. Filters nativeannonse treffer presist og med slagkraft. Du når akkurat de du vil nå med det rette budskapet og og våre annonseløsninger fungerer svært godt for å skape etterspørsel.

Det er den kommersielle delen av Filter som finansierer de to uavhengige nettavisene. Det betyr at du også vil være med på å «redde» journalistikken. I en tid der verdens mektigste kaster rundt seg med påstander om at media sprer falske nyheter og er upålitelige er det viktigere enn noen gang å drive med uavhengig og grundig journalistikk.

Filter er på utkikk etter kreative selgere som vil være med på å videreutvikle denne nye mediestartupen. De trenger dyktige fagfolk som forstår hele det digitale økosystemet, og som kan være gode rådgivere og selgere for deres kunder.

Som selger i Filter vil det være flat struktur og kort vei fra idé til utførelse.

– Du får jobbe med alle aspekter ved et salg inkludert konseptutvikling, produksjon, distribusjon og oppfølging. Ingen dager er like og det er stadig nye utfordringer som må løses, sier Aarseth.

[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Med på hele prosessen[/dfd_heading]

Som selger i Filter får du jobbe med et nytt og spennende produkt, der du er med på hele prosessen.
Filter søker deg som er nysgjerrig og har lyst til å lære nye ting.

Du bør helst også kjenne deg igjen av flere av disse punktene:

  • Du har evne til å hjelpe kunder frem til de beste løsningene
  • Godt nettverk
  • Du skjønner mediemarkedet og hvilke muligheter som finnes
  • Er interessert i godt innhold og hva som skal til for at kunden lykkes med native
  • Synes distribusjon er noe av det morsomste vi kan drive på med akkurat nå
  • Evner å tenke konseptuelt og være en god arbeidspartner med innholdsprodusentene
  • Er strukturert
  • Ser med spenning på mulighetene til å bidra i et relativt nyoppstartet selskap
  • Liker å jobbe selvstendig og å bli målt på faktisk resultat
  • Har ambisjoner og pågangsmot. Det er alltid litt tøffere, men også gøyere å jobbe for utfordreren
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Hva vi tilbyr[/dfd_heading]

Filter tilbyr et lite, men spennende og hyggelig miljø som er på vei til å bli et stort og viktig mediehus med en forretningsmodell for fremtiden. Du får muligheten til være med å forme retningen Filter tar kommersielt og bidra til å bygge et slagkraftig kommersielt team.

Filter tror på at flinke folk skal ha muligheten til å tjene godt, og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Send søknad og CV til lars@filtermedia.no og ring gjerne utgiver Lars Eide på 916 00 429 ved spørsmål.

 

Vi håper å høre fra deg!

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068