[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Hva har operasangere, velstående privatpersoner og ledere til felles? De benytter seg av en uavhengig formuesforvalter, selvsagt.[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Storbankene, meglerhusene og forsikringsselskapene har redusert bemanningen i løpet av de siste ti årene. Det har gjort at finansbransjen ikke lenger er den mest populære blant nyutdannede og personer med erfaring som søker jobb.

Det er heller de uavhengige formuesforvalterne som har tatt over denne rollen i finansbransjen. I rådgivningsselskaper kan man bygge videre på – eller starte – en karriere.

Et av disse rådgivningsselskapene er Forvaltningshuset. De har i løpet av de siste fire årene femdoblet sin omsetning. Det har resultert i 70 ansatte og kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Drammen per i dag.

Selskapets virksomhet omfatter formuesforvaltningstjenester for velstående privatpersoner og investeringsselskaper.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Men hvordan er det å jobbe som formuesforvalter hos Forvaltningshuset i 2017?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Chris Hauge (35) jobber som senior formuesforvalter i selskapet på Oslo-kontoret. Vi møter han i det han ankommer kontoret mandag morgen og skal til å innta dagens første kaffekopp.

Hauge startet i Forvaltningshuset for syv år siden og kom fra en jobb i IF. I dag er hans hovedoppgave å bygge en portefølje av kunder, enten det er privatpersoner som driver næringsvirksomheter, har lederstillinger, eller andre velstående personer.

Fellesnevneren er at de fleste av kundene ønsker en personlig formuesforvalter som skreddersyr en finansiell portefølje til deres individuelle økonomiske situasjon.

Mandagsmorgen går til det ukentlige morgenmøtet, der det gås gjennom status for kontoret, markedsoppdateringer og planlagte aktiviteter for Oslo-kontoret kommende uke.

– Det beste med denne jobben er at den er varierende – ingen arbeidsdag er lik. Man møter spennende mennesker og det handler ikke om å bare gjøre en enkelt oppgave.

Gjennom dagen er det møter med eksisterende og potensielle kunder, booking av nye møter, eller deltakelse på kundeseminarer. Her får han tid til å snakke med nye mulige kunder og bestående kunder og oppdaterer de på markedsutviklingen fra ledende forvaltere fra inn- og utland som selskapet benytter i sine porteføljer.

– Etter et møte med en mulig ny kunde er det etterarbeidet som står for tur. Dette innebærer å utarbeide et detaljert løsningsforslag basert på dette første kartleggingsmøtet.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Tenker du «dette kan også jeg gjøre»?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Hvem vet? Kanskje du også er en person som kan bli formueforvalter hos Forvaltningshuset?

– Din beste egenskap må være at du er en menneskeperson med god evne til å tilpasse deg kundene, slik at du best mulig kan forvalte deres formue.

– Du må ha evnen til å jobbe selvstendig i en jobb som dette, samtidig som du må koordinere med resten av teamet som støtter deg. Den perfekte kandidaten til en slik jobb er utdannet siviløkonom og har salgserfaring, avslutter Hauge.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ult_buttons btn_title="Les mer og søk i dag!" btn_link="url:https%3A%2F%2Fwww.forvaltningshuset.no%2Fom-oss%2Fkarriere%2Fstillinger%2F|title:S%C3%B8k%20i%20dag!|target:%20_blank|" btn_align="ubtn-center" btn_bg_color="#c2cbd1" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left" btn_border_style="solid" btn_color_border="#707070"]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068