[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"] Hva har kommunikasjon, teknologi og eiendomsmegling til felles? Det skal den nye lederen få bryne seg på - Inviso søker ny administrerende direktør! [/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Inviso er toneangivende innenfor digital markedsføring i eiendomsmeglerbransjen i Norge. De er en sentral pådriver og leverandør av digitale markedsføringstjenester som tilbys til eiendomsmeglere.

Nå trenger de en NY administrerende direktør!

–  Vi er på utkikk etter en daglig leder som brenner etter å utvikle dette spennende og flotte selskapet videre. Denne personen skal sikre at vi fortsatt vil være en vinner i en bransje i sterk endring, forteller Pål Roppen, styreleder i Inviso.

Inviso begynte som et rent fotobyrå, men har utviklet seg til å bli totalleverandør av digitale innholdstjenester for salg av bolig. I dag er de 120 fotografer (eller «innholdsprodusenter») over hele landet og rundt 30 ansatte på kontorene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Inviso leverer tjenester langs hele verdikjeden for markedsføring – inkludert innholdsproduksjon, innholdspresentasjon og innholdsdistribusjon. Til sammen leverer de mer enn 20 ulike tjenester fordelt på syv ulike produktlinjer. Hovedleveransen er å lage den rette historien om den aktuelle boligen og sørge for å formidle denne mot riktige og relevante kjøpegrupper der hvor de befinner – på en måte som engasjerer og gjør at de får lyst å se boligen.

Blant deres innholdstjenester finner vi blant annet kvalitetsfoto, reklamevideo, droneopptak og kampanjer i sosiale medier via datterselskapet Inviso Media.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Store endringer krever kloke hoder[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

De kommende årene vil den teknologiske utviklingen åpne for muligheter vi knapt kan ane potensialet av. Det er disse endringene som vil være sentrale for lederen i Inviso.

–  Inviso må ha en leder som er kommersiell i tankegangen og forstår bruken av moderne kommunikasjonsteknologi. Du er genuint opptatt av og engasjert i innovasjon og nytenking gjennom å ha nærkontakt med kunder og markedet. I tillegg må du være en organisasjonsbygger og motivere medarbeidere til å prestere optimalt. Vårt mål er å gjøre våre kunder til vinnere i framtidens eiendomsmarked.

Sentrale stikkord vil altså være salg, organisasjonsutvikling, kommunikasjonsteknologi og innovasjon.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Er dette deg?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Inviso er på utkikk etter en ledertype som er utadvendt og tydelig. Du skal få med deg medarbeiderne på reisen, slik at de tar eierskap til utviklingen selskapet vil ha. Samtidig skal du sikre nødvendig kompetanseheving i organisasjonen.

–  Inviso trenger en fremtidsrettet, nysgjerrig og innovativ leder som vil videreutvikle de tjenestene vi har i dag.

Roppen forteller at de er ute etter deg som har erfaring fra og har jobbet med innholdsverden. Du må forstå hva digitalt salg og markedsføring er, samtidig som du har jobbet med prosess-styrte salgsmodeller.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Et digitalt kompetansesenter i Kongensgate 11[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

–  Hva er Invisos x-faktor?

–  Vi har tilgang til veldig mye kunnskap og kompetanse i ett og samme bygg. I Kongens gate 11 er vi i en symbiose med selskaper som vY Communication, Nordic Impact og Skalar. AR, VR, 3D, IT og film dyrkes og diskuteres i lunsjen. I tillegg har vi har dyktige og ambisiøse kunder med ressurser.

Inviso tilbyr et hyggelig miljø med takhøyde, god bedriftskultur og god stemning.

 

Søknadsfristen er snarest.

Kontaktperson: Pål Roppen

Tlf: 90 12 80 05

E-post: paal.roppen@inviso.no

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068