[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Nets søker utvikler til å bygge videre på samfunnets bærebjelke[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Enhver utvikler vet at den viktigste jobben gjøres i kulissene og ikke nødvendigvis der man møter sluttbrukeren.

Det har Nets spesialisert seg på gjennom mange år med erfaring. Nets er i dag landets største leverandør innen betalingsinfrastruktur og jobber i Norden og internasjonalt. Deres DNA ligger i å lage digitale betalinger, eller som utvikler i Nets Jon Arne Hegge kaller det «være samfunnets drivverk».

Om du er i ferd med å betale for en vare og betalingsterminalen ikke virker, er det Nets som må rydde opp.

–  Hadde jeg stått i butikken og ikke får betalt hadde det nok ligget en mail fra jobben i innboksen om at noe kan være galt. Det er ikke akkurat dølle ting vi driver med. Dette er kritiske systemer som påvirker hele samfunnet, sier Hegge.

Deres utviklerteam ønsker seg en ny utvikler som skal være med på å komme ikke bare ett, men to skritt foran i bransjen.

I tillegg kan vi opplyse deg om at bank- og betalingsteknologi ikke ligger 20 år bak alle andre. For å bruke et hett uttrykk; dette er et fintech-selskap som er i konkurranse med internasjonale aktører.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Høyt nivå[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Nets leverer sikre og stabile betalingsløsninger for blant annet 240 banker og 300.000 bedrifter. Totalt er det 7,7 milliarder transaksjoner som skjer gjennom Nets. Det er det få som kan skilte med.

– Vi har i mange år jobbet med hosted solutions, men nå er vi i gang med å bevege oss ut i software-salg. Vi vil være med på å skape ny teknologi som følger samfunnets utvikling. Det er dette og mye mer en ny utvikler hos oss skal være med på, sier Hegge.

En kandidat må gjerne ha kjennskap til Java, Linux eller Unix og en relevant utdanning.

– Hos oss må man være med på alt fra A til Å. Det kan være krevende å jobbe med hele stacken, men samtidig får man et eierskap til det man holder på med.

Han forteller videre at Nets ønsker en person som trives med å jobbe i team og samtidig er selvdreven. Du må kunne gjennomføre ting fra start til slutt.

Relevant utdanning og arbeidserfaring er en fordel, men ingen krav.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Hackathon[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Fordelen med at du er et friskt pust er at du vil kunne høste masse lærdom fra resten av teamet med 10-15 års erfaring, mens du kan bidra med nye tanker og vinklinger. I Norge har de 60-70 utviklere som er ledende innenfor Java.

– Blant annet arrangerer vi Hackathons internt. Man får 24 timer på å jobbe frem en noe også viser man det fram. Det har faktisk resultert i noe reelt og slike ting bidrar til at vi løfter opp kompetansen i staben.

Som utvikler får man styre store deler av arbeidsdagen selv og fylle mange roller. Nets er en stor internasjonal bedrift som er en trygg og stabil arbeidsplass.

– Denne jobben krever tid og at man forstår kompleksiteten. Vi jobber ut fra ett prinsipp; den beste koden er den du ikke har skrevet, fleiper Hegge.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Høres dette fristende ut?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Du kan lese mer om stillingen på Nets sine sider: Java Developer IT Clearing Services

For spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Øivind Ødeskaug, +47 918 01 898

Søknad med CV mottas gjerne på e-post: oodes@nets.eu 

Søknadsfrist: Snarest

[ult_buttons btn_title="Klikk her for å søk i dag" btn_link="url:http%3A%2F%2Fgoo.gl%2Fif9efY|title:S%C3%B8k%20i%20dag!|target:%20_blank|" btn_align="ubtn-center" btn_title_color="#0c0b0c" btn_bg_color="#c2cbd1" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left" btn_border_style="solid" btn_color_border="#707070" notification=""]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068