– Du må gjerne være litt nerd.

Det forteller Ruben Solbakk Lisøy som er Broadcast Director i RED Media Consulting. Han og RED er nemlig på jakt etter forsterkninger til sitt Broadcast-team med en Broadcast Planner og en Broadcast Advisor.

Du tenker kanskje at det å jobbe med lineær-TV er «gammeldags»? Der tar du feil. I fjor var det over 3,5 milliarder kroner som gikk til TV-annonsering gjennom mediebyråene – noe som utgjør 38 prosent av totalen.

– Hvordan nordmenn konsumerer TV-innhold er i endring og det er vi også! I RED har vi fokus på både lineær-TV og den digitale utviklingen. Denne jobben har følgelig aldri vært så kul som nå, og det er en fordel at du er litt «nerd».

RED Media Consulting er et norsk medie- og kommunikasjonsbyrå som siden 2004 har spesialisert seg på kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger med noen av Norges sterkeste merkevarer. RED-gruppen består av syv selskaper som dekker de fleste områder innenfor medier- og kommunikasjon og holder til i Pilestredet 27.

Som rådgiver hos RED vil du forvalte budsjetter på TV, online-TV, radio og kino. Det betyr at du i stikkordsform vil drive med rådgivning, forhandling, optimalisering, booking og rapportering.

– Noe av det mest spennende med denne jobben er at mange av oppgavene du skal løse har ingen fasit! Du skal sannsynliggjøre hva som vil være det beste valget for kunden.

De er ute etter en person med god innsikt og forståelse av matematikk. Du skal ikke bare være en tallknuser, men også være utadvendt og ha evne til å bygge relasjoner med kunder og medier.

RED er et innovativt og dynamisk selskap med fokus på produktutvikling.

– Her kan alle være med på å utvikle selskapet. Har du tanker om hvordan vi bør endre hele rammeverket? Vær så god! Du har to uker og jeg gjør jobben din imens, sier Lisøy.

RED er et norsk selskap og kan smykke seg med titler som årets mediebyrå og årets byråprofil. De kan reklamere med et pulserende og sosialt arbeidsmiljø der det er stor muligheter for faglig utvikling.

– Mediebyrå-bransjen er en trivelig og sosial bransje med mange utrolig bra folk. RED er et norsk selskap med flat struktur og skiller seg ut i et marked med mange internasjonale aktører. Jeg har erfaring fra internasjonale mediebyrå og kan ikke returnere til det igjen, forteller Lisøy.

– Jeg kan være en nerd selv og mener at dette er en utrolig gøy jobb. Jeg ønsker å jobbe med noen som synes det samme!

For spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Ruben Lisøy, tlf 41 22 23 10.

Søknad med CV mottas gjerne på e-post: ruben@redmedia.no

Søknadsfrist: 19. april 2017