[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3" title_t_heading="" subtitle_t_heading=""]Nå er timingen perfekt for å ta visuell digital historiefortelling til neste nivå hos Xvision Consulting [/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Digital storytelling er sannsynligvis et ord du er godt kjent med. Men for ordens skyld: dette er fremtidens måte å kommunisere med kunder på en engasjerende og underholdende måte.

En av de fremste bedriftene i Norge innenfor denne bransjen er Xvision Consulting. I 15 år har selskapet levert digital historiefortelling til sine kunder. De har levert avansert visuelt design inn mot selskaper primært i olje, og gassnæringen.

– Etter å ha fokusert på denne næringene vil vi nå reorientere oss. Vi vil ut i andre markeder, slik at andre også kan få tilgang til den kompetansen vi sitter på, forteller styreleder i Xvision, Pål Roppen.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
Pål Roppen
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3" title_t_heading="" subtitle_t_heading=""]For å kunne realisere dette behøver de en ny daglig leder[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

– Timingen kunne ikke vært bedre. Det har aldri vært større etterspørsel etter digital storytelling som inspirerer og fanger oppmerksomhet hos publikum.

Xvision består i dag av seks personer som har vært med hele veien. De har fulgt de digitale endringene som har skjedd siden tusenårsskiftet. I dag leverer de 3D-design og – modellering, animasjon og videoprodukter av ypperste kvalitet.

– Vi er på utkikk etter en person som kan ta tak i den tunge seniorkompetansen som vi sitter på og løfte den videre kommersielt. Ambisjonen vår er å kunne tredoble antall ansatte, sier Roppen.

– Din oppgave vil være skape og videreføre sterke og solide kunderelasjoner innenfor olje- og gassnæringen og i tillegg etablere oss i andre markeder der storytelling og visuell kommunikasjon blir hovedleveransen.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3" title_t_heading="" subtitle_t_heading=""]Unik kompetanse i samme hus[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Xvision holder til i Kongens gate 11, sentralt i Oslo sentrum. Det er nettopp dette kompetansehuset som er deres x-faktor. Kongens gate er et kreativt miljø der man deler lunsjbord og lokaler med en rekke selskaper innenfor kommunikasjonsteknologi, utvikling og design –  som vY Communications, Inviso, Nordic Impact og Skalar. Dette er markedsledende selskaper innenfor innholdsmarkedsføring, foto, AR, VR, 3D, IT og film.

– Som leder skal du ha evnen til å bygge gode relasjoner med direkte kunder, samt drive strategisk samarbeid med kommunikasjonsselskaper og byråer har behov for vår unike kompetanse. Du kan gjerne ha et godt nettverk innen medie- og kommunikasjonsbransjen.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3" title_t_heading="" subtitle_t_heading=""]Tar du utfordringen?[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Tiltredelse snarest.

Kontaktperson: Pål Roppen

Tlf: 901 28 05

E-post: paal.roppen@inviso.no

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068