[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Tidligere i år startet oppstartsmiljøet Venture Factory selskapet Talent Media som ønsker å revolusjonere stillingsmarkedet med effektive annonser i sosiale medier. Medgründer Henrik Ørehagen ble ansatt som daglig leder i det lille start up selskapet og nå er han klar til å satse.

Selskapet henter over sommeren inn litt over en million kroner som skal brukes til videreutvikling av den tekniske plattformen og ansettelse av fem nye kolleger det neste året.

For å starte denne prosessen er han på utkikk etter en person som vil være med på å utfordre monopolet på stillingsmarkedet i Norge.

[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Utfordrer monopolisten i stillingsmarkedet[/dfd_heading]

– Vi blir svært godt mottatt i markedet og det er mange som er veldig interessert i å prøve ut våre produkter. Men det er store selskaper og organisasjoner vi snakker med, så dette er prosesser som tar litt tid før de kaster av seg. Vi må altså være utålmodige og tålmodige samtidig.

Den største aktøren i markedet er Finn.no, men deres modell kaller Ørehagen for utdatert og lite effektiv.

– Vi har også en stor konkurrent som «eier» markedet, men det har både positive og negative effekter. Noen kunder ønsker veldig gjerne å finne et alternativ, men selvsagt er det en utfordring å vippe ut en så dominerende aktør som Finn.no, forteller Ørehagen.

[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Lærerikt, krevende og spennende[/dfd_heading]

Han legger bak seg et krevende første halvår som sjef i selskapet, men det har også vært gøy.

– Det var enda litt mer krevende å starte opp en virksomhet enn det jeg hadde forberedt meg på. Det går vanvittig fort og læringskurven er bratt, men det er veldig artig og tilfredsstillende når vi får det til og beveger oss fremover.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Ser etter en partner[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Daglig leder Henrik Ørehagen ser nå etter en som kan bygge selskapet sammen med han.

– Hvem leter du etter?

– Vi trenger en som kan det meste! Du må være litt potet i denne jobben. Vi leter etter en med høyere økonomisk utdannelse, som både kan formidle vårt fantastisk produkt til kunder og som er interessert nok i markedsføring til at man synes det er gøy å sette opp kampanje.

– Og hva har du å tilby den rette kandidaten?

– Jeg kan garantere lærerike dager i det som kanskje er landets fremste miljø innen online marketing. Det blir også lange dager og frustrerende perioder, slik er det å jobbe i en oppstartsbedrift. Gjør man jobben bra finnes det muligheter både for eierskap og gode betingelser. Vi sitter midt i Oslo sentrum sammen med de andre virksomhetene til Venture Factory og vi har masse unge og flinke kolleger.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Ta kontakt![/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Er du interessert i å snakke med oss? Send en mail til henrik@talentmedia.no med en kort intro og cv, så tar vi kontakt fortløpende!

Søknadsfrist: Snarest

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068