[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Tre grunner til at akkurat du bør bli digital markedsfører i Venture Factory[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Oppstart-fabrikken Venture Factory søker interns for 2 av sine selskaper[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

Hvis du studerer eller er interessert i digital markedsføring har du skjønt det. Det er slike som deg som vil være fremtidens markedsførere og lede an i hvordan markedsføringsbransjen vil se ut i morgen og om 10-20 år. 

Venture Factory er en oppstartsfabrikk, med en rekke suksessbedrifter som benytter seg av de moderne markedsføringsverktøyene som finnes i dag.  Men! De er på jakt etter en kreativ, fleksibel og initiativrik intern til som skal deles mellom Inviso Media og Talent Media. 

Inviso Media spesialiserer seg på eiendomsmarkedet og tilbyr målrettede annonseløsninger for eiendomsselskapene de jobber sammen med. Talent Media skal revolusjonere stillingsmarkedet gjennom effektive stillingsannonser i sosiale medier.  

Du lurer kanskje på hvordan vi har nådd nettopp deg med denne artikkelen?

Her er tre grunner til at nettopp du bør sende en søknad:

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
  1. Erfaring, erfaring og erfaring

Venture Factory holder til i Øvre Slottsgate 8 og har et ungt og faglig dyktig start up-miljø. Hver dag jobber de med verdensledende annonseteknologi levert av blant annet Facebook og Google. Dette vil være relevant jobberfaring – noe som vil gi deg en stjerne i margen hos din fremtidige arbeidsgiver.

Du vil få grundig opplæring og verdifull erfaring med moderne markedsføringsverktøy og kunne dette til fingertuppene.

  1. Mulighetene det vil gi deg

Som nevnt over er erfaring og nettverk summen av det hele. Arbeidsoppgavene dine vil være på tvers av de to selskapene, med mye variasjon og en bredde få har i dag.

Det vil også være muligheter for forlengelse av internshipet og/eller fast stilling.

  1. Nettverk!

Du vil få muligheten til å jobbe i et hektisk og kreativt start up-miljø. Du vil bli kjent med flere som jobber innenfor bransjen og selskaper som satser på digital markedsføring. Hvis det ikke er verdifullt, så vet ikke vi.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Ta kontakt i dag![/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Det er ønskelig for begge selskapene at oppstart er snarest mulig, med varighet frem til 1. juli.

Er både du og vi happy og det er behov vil vi kunne tilby forlengelse og/eller fast stilling.

Har du spørsmål eller ønsker å sende en søknad, ta kontakt:

amanda@invisomedia.no  (tlf: 988 90 711) henrik@talentmedia.no (tlf: 900 73 315) eller

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068