[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_03" title_font_options="tag:h5" subtitle_font_options="tag:h3"]Sterk vekst for Forvaltningshuset – fortsatt fokus på nyrekruttering[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="15" height_on_mob="10"]

2017 har allerede gitt Forvaltningshuset ny administrerende direktør, økt omsetning, kraftig økning i egenkapital og flere nyansatte. Året er ikke omme og de satser på videre ekspansjon.

Forvaltningshuset økte omsetningen med 40 prosent til 48 MNOK i 1. halvår i år sammenlignet med tilsvarende periode i 2016 og har over det siste året hentet inn 15 ansatte fra andre aktører i bransjen.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Selskapets styrket med ny adm.dir og flere erfarne medarbeidere[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

«Forvaltningshuset fortsetter fremgangen i 2017 og har hatt et svært godt første halvår i med fortsatt sterk vekst i kapital under rådgivning, inntekter og resultat.», sier nyansatt adm. dir. i Forvaltningshuset Norge AS, Michael V. Sivertsen.

«Min mening er at Forvaltningshuset er den best posisjonerte utfordreren blant norske uavhengige formuesforvaltere, og jeg ønsket å være med på denne reisen. Selskapet har en solid balanse, en sterk rådgivningsmetodikk, robuste vekstplaner og en organisasjon med høyt aktivitetsnivå» fortsetter Sivertsen.

Siden etableringen av rådgivningsselskapet har de gitt sine kunder solide investeringsporteføljer basert på langsiktige råd og uavhengig kapitalforvaltning. Totalt forvalter selskapet fem milliarder kroner på vegne av norske privatpersoner, investeringsselskaper og stiftelser.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Ansetter nye formuesforvaltere og åpner nye kontorer[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Forvaltningshusets har i dag 66 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og selskapets kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tønsberg.

Selskapet planlegger å fortsette veksten i ansatte fremover ved rekruttering av erfarne formuesforvaltere ved alle kontorer, samt senior investeringsanalytiker og forretningsutvikler ved hovedkontoret i Oslo. Ytterligere kontoretableringer planlegges i årene som kommer.

– I motsetning til bankene søker vi fremover å ansette flere dyktige formuesforvaltere. Våre kunder setter stor pris på individuell formuesforvaltning fra våre kompetente rådgivere, sier Sivertsen.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][dfd_heading style="style_04" title_font_options="tag:h5|font_size:20|color:%23444444" subtitle_font_options="tag:h3"]Odfjell inn i Forvaltningshuset[/dfd_heading][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]

Investeringsselskapet til Johan Odvar Odfjell, JO Capital AS, gikk i mai inn med 55 millioner kroner i Forvaltningshuset i en emisjon og ble samtidig en betydelig kunde i selskapet.

Les mer: Forvalter får Bergens-milliardær med på laget

– JO Capital representerer lange tradisjoner som industribygger og kapitalforvalter, og besitter betydelig finansiell kapasitet og kompetanse. Vi er stolt over å få dem med på laget og ser frem til at vi sammen skal bygge et enda sterkere forvaltningsmiljø, sier styreleder Tore Malme.

Hovedeierne i Forvaltningshuset, Tore Malme og Lars Gundersen, vil fortsette som majoritetseiere og de fleste av de ansatte er dessuten aksjonærer i selskapet. Selskapets egenkapital er ved utgangen av 1. halvår i år ca. 100 MNOK.

Les mer: Ønsker du en karriere i Forvaltningshuset?

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"][ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="20" height_on_mob="10"]
[ult_buttons btn_title="Se ledige stillinger hos Forvaltningshuset" btn_link="url:https%3A%2F%2Fwww.forvaltningshuset.no%2Fom-oss%2Fkarriere%2Fstillinger%2F|title:S%C3%B8k%20i%20dag!|target:%20_blank|" btn_align="ubtn-center" btn_bg_color="#c2cbd1" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left" btn_border_style="solid" btn_color_border="#707070"]

Torggata 7
0181 Oslo, Norge

Tlf: 980 17 068