Slik får du fart på karrieren din

Hør episode 21 av Karriererådet der du hører podkast.

Talent Medias podkast Karriererådet er i gang igjen med ti nye episoder om karriere og å finne sin plass i arbeidslivet som ung voksen.

Vi sparker i gang en ny sesong med det litt svevende «komme seg opp og frem», diskuterer hva det betyr, og hvordan man kan gå frem for å gjøre dette til virkelighet.

Denne høsten har vi tatt steget videre. Det har seg nemlig slik at de forgående tjue episodene handler om hvordan du skal finne og få jobb.

De kommende ti episodene, som varer i omtrent et kvarter, tar utgangspunkt i at du har fått jobb – og at du nå ønsker å finne ut av hvordan du kan bli bedre i det du gjør, utvikle deg selv, vokse i jobben og vite hvilke muligheter du kan skape for deg selv.

Hans Petter Stub og Espen Sæle med erfaring fra rekruttering, næringsliv, selvutvikling og personalansvar tar med seg to helt «vanlige folk fra gata» som fungerer som lytterens alibi inn i studio: Hanna Holler Kamperud (28) og Christoffer Lindblom (29).

Som vanlig rundes episoden av med et par råd.

Hør episoden under bildet.

KARRIERERÅDET SESONG 3 (episode 21-30): Fra venstre står førstekonsulent i Oslo Tingrett, Inge Sveen (27), rådets ekspert Espen Sæle som er leder for kultur og utvikling i Atea, prosjektleder for Stiftelsen Veslefrikk og leder for alle frivillige i Oslo Maraton, Line Langaas (27), produktsjef i Telia, Christoffer Lindblom (29), journalist i Moss Avis, Caroline Bjurstrøm Knudsen (29), programleder Hans Petter Stub som er partner i rekrutteringsbyrået Whydentify, og utvikler i FINN, Hanna Holler Kamperud (28). Foto: Synnøve S. Fallmyr

Hør Karriererådet på Spotify, iTunes og Soundcloud. Følg Talent Media på Facebook og Instagram for oppdateringer.

13 spørsmål du kan få på jobbintervjuet

Karriererådet er Talent Medias podkast for unge jobbsøkere og produseres i samarbeid med Radio Metro. Har du spørsmål i forbindelse med jobb og karriere, eller har du opplevd noe du vil at rådet skal ta opp? Skriv til oss!

Bør flere få med seg dette? Del saken! 👇