3 tips for å bli mer produktiv på jobb

Hør 28. episode av podkasten Karriererådet.

Artikkelen ble først publisert 19. november 2019.


Som fersk i arbeidslivet ønsker du gjerne å gjøre et godt inntrykk og jobbe hardt. Det er bra! Men å jobbe mange timer betyr ikke nødvendigvis at du gjør så mye jobb. 

Hvor mange har ikke sittet timesvis med nesa i boka på lesesalen uten å lære et pøkk?

Det handler ikke om hvor mye tid du legger ned, men hvor mye du klarer å gjennomføre med god kvalitet på kortest mulig tid: produktivitet og effektivitet.

Slapp av – dette krever trening.

I studio denne episoden sitter produktsjef i Telia Christoffer Lindblom (29) og daglig leder i Skapia Line Langaas (27), som selv har gjort seg sine erfaringer om dette med tid vs. produktivitet, og vil dele sine råd med deg:

Hør episoden her eller på Spotify eller iTunes.

Det er én av de (minst) ti tingene Espen Sæle, Hans Petter Stub og de andre paneldeltakerne i Karriererådet skulle ønske de visste som 20-åringer på vei ut i arbeidslivet.


Karriererådet

  • En podkast for unge voksne om jobb og ambisjoner.
  • Hver episode varer i omtrent et kvarter.
  • Avsluttes med konkrete råd.
  • Produseres av Talent Media i samarbeid med Radio Metro.
  • Følg Talent Media på sosiale medier for oppdateringer om nye episoder og andre artikler om karriere for unge voksne.
KARRIERERÅDET: Fra venstre står førstekonsulent i Oslo Tingrett Inge Sveen (27), rådets ekspert Espen Sæle som er leder for kultur og utvikling i Atea, daglig leder for Stiftelsen Skapia og leder for alle frivillige i Oslo Maraton, Line Langaas (27), produktsjef i Telia, Christoffer Lindblom (29), journalist i Moss Avis, Caroline Bjurstrøm Knudsen (29), programleder Hans Petter Stub som er partner i rekrutteringsbyrået Whydentify, og utvikler i FINN, Hanna Holler Kamperud (28). Foto: Synnøve S. Fallmyr

Karriererådet er Talent Medias podkast for unge jobbsøkere og produseres i samarbeid med Radio Metro.

Bør flere få med seg dette? Del saken! 👇