Vil gi deg karriererådende de selv skulle ønske de fikk da de var 20

Podkasten for unge jobbsøkere er i gang med innspilling av ti nye episoder.

Karriererådet er i gang igjen og denne gangen har de gått et steg videre.

– De tjue første episodene handlet om hvordan du skal jobben. De neste ti handler om hvordan du kan videreutvikle deg, dine tanker og evner – spesielt i henhold til karriere. Det er mye selvrealisering i denne sesongen, sier redaktør Synnøve Sundby Fallmyr, som for ordens skyld også er redaktør for Talent Media. 

Denne gangen består panelet (lytterens alibi) av litt færre deltakere, slik at lytteren ikke skal ha så mange forskjellige stemmer å forholde seg til.

Hør Karriererådet på Spotify, iTunes og Soundcloud. Følg Talent Media på Facebook og Instagram for oppdateringer.

GIRA! Christoffer og Caroline klare for innspilling av andre episode om måter å forholde seg til utfordringer på. Foto: Synnøve S. Fallmyr

Mye selvutvikling

De som er med nå, er Christoffer Lindblom (produktsjef i Telia), Caroline Bjurstrøm Knudsen (journalist i Moss Avis), Hanna Holler Kamperud (utvikler i FINN), Inge Sveen (førstekonsulent i Oslo Tingrett), og Line Langaas (prosjektleder for Oslo Maraton og Stiftelsen Veslefrikk).

Podkasten ledes som vanlig av leder for kultur og utviklning i Atea, Espen Sæle, og partner i Whydentify, Hans Petter Stub.

– I høst skal vi snakke om hvordan man kommer seg opp og frem, om personlighetstyper, om hva som egentlig motiverer deg, og flere spennende temaer knyttet til selvutvikling og karriere, sier Fallmyr. 

Lytteren vil som vanlig sitte igjen med konkrete råd og verktøy etter hver episode som varer i omtrent et kvarter.

Publisering av første episode er foreløpig ikke fastsatt, men de tar sikte på en gang før september er omme.

Her er litt av det vi har laget tidligere: 

Podkast: 13 spørsmål du kan få på jobbintervjuet

Karriererådet er Talent Medias podkast for unge jobbsøkere og produseres i samarbeid med Radio Metro. Har du spørsmål i forbindelse med jobb og karriere, eller har du opplevd noe du vil at rådet skal ta opp? Skriv til oss!

Bør flere få med seg dette? Del saken! 👇