En dude i dress

– Det var ingen som hadde sagt til meg at man kunne jobbe som strateg! Paal Fure (51) har vært innom mange jobber i sitt liv, og fant sin vei til slutt.

 

– Et rekesmørbrød, takk.

Den ferske hedersprisvinneren ser kanskje ut som en klassisk forretningsmann med sin mørke dress og stilrene briller, men etter en halvannen times lunsj skjønner undertegnede at Fure egentlig er rake motsetningen. Eller, han var i alle fall det, og er fortsatt litt sånn.

Fure er, og har alltid vært, aktiv i den urbane kulturen og undergrunnsscenen. Litt innen kunst, litt innen mote, men særlig i musikk- og klubbkulturen. Han har igangsatt en lang rekke prosjekter og vært sentral i oppbyggingen av en mengde virksomheter og arrangementer som for eksempel by:larm, artistmanagementet Unit og konsulentbyrået Bengal Consulting.

I oktober ble han tildelt Mediaforums hederspris, som ble opprettet i 1984 for å hedre én eller flere som har gjort en spesiell innsats i mediefaget.

Forsov seg til eksamen

– Det står på LinkedIn at du har «major i marketing» – som er hovedfag og ikke master… Forklar?

– Her har jeg vært litt upresis, for sivilmarkedsfører gikk ikke an å oversette den gang da. Men når sant skal sies, og det skal det jo, så mangler jeg et vekttall. Jeg forsov meg nemlig til en eksamen. Så jeg er sivilmarkedsfører minus et vekttall. Men det er det ingen som bryr seg om. Jeg leverte jo også siviloppgaven (tilsvarende masteroppgave) fire og et halvt år etter at jeg var ferdig fordi jeg begynte å jobbe før det fire år lange studiet var avsluttet.

Til tross for et manglende vekttall, ble Paal Fure til slutt CEO (konsernsjef/administrerende direktør) i Dentsu Aegis Network Nordic, og administrerende direktør Dentsu Aegis Network Norway, et medie- og kommunikasjonsbyrå som har virksomhet i 145 land, med over 1500 medarbeidere i Norden, og snart 350 i Norge.

Les også: Løvekvinnen

– For mange mennesker, deriblant meg, er det viktig med utdanning. Jeg begjærer kunnskap, og kan ikke forestille meg at en arbeidsgivers kompetanseoverføring kan være et fullverdig substitutt for utdanning. Vitnemål kan være viktig i et arbeidsmarked, men det er ikke derfor jeg mener man bør utdanne seg, presiserer han.

Fure mener det er villedende å si at utdanning er et sikkert kort til arbeidslivet, og man må ikke nødvendigvis ha utdanning for å få interessante eller riktige jobber. Men – en utdannelse er viktig for å kunne bevise din formelle kompetanse, og i en rekke profesjoner er det absolutt tvingende nødvendig, som for eksempel innen juss.

– Verden er full av ledere uten utdanning. Men det er ikke like mange revisorer uten revisorutdanning, eksemplifiserer han.


Hvem er Paal Fure?

51 år fra Oslo, bor i Drøbak med kone og to barn.

Er vel sivilmarkedsfører, men mangler én eksamen.

Er administrerende direktør i Dentsu Aegis Network Norway og
Dentsu Aegis Network Nordic.

Er markedsføringsstrateg, trendanalytiker, og har lang fartstid innen strategi og fremtidsorientering.


Ble anbefalt om å ikke fortsette på befalskolen

Som en del andre gutter på den tiden, begynte han på befalskolen; den grunnleggende lederutdanningen i Forsvaret. Den egentlige grunnen til at han begynte, var fordi konkurranseinnstinktet tok over. For da han skjønte at det er 5000 søkere til 50 plasser på befalskolen, våknet innstinktet. Og den unge mannen fra Oslo øst fikk plass. Men det var ett problem:

– Jeg er litt dårlig til å motta ordre. Det er nok ikke mange som har fått en skriftlig anbefaling om å ikke fortsette på befalskolen… Men det fikk jeg!

Det at han er en utradisjonell leder, viste seg allerede der.

– Jeg søkte om støtte til at laget mitt kunne å få et stereoanlegg inn i fjellanlegget hvor vi holdt til. Det fikk vi ikke. Da organiserte jeg det slik at vi bakte kaker for å få inn penger til å kjøpe stereoanlegg selv. Det er de vondeste kakene Bardufoss har smakt noen gang, men vi tjente nok til stereoanlegg! Og i stedet for å få ros for å løse et problem på egen hånd, fikk jeg strekk (rett og slett militær kjeft) for å ha undergravet systemet. Jeg tenkte bare at vi ville ha det stereoanlegget uten å belaste en presset økonomi. Da skjønte jeg at klassisk ledelse, med ordre og «yes, sir», ikke var noe for meg. 

– Det er de vondeste kakene Bardufoss har smakt noen gang, men vi tjente nok til stereoanlegg!

En gjeng kreative og ville risktakers

– Etter blant annet stereoanleggepisoden, skjønte jeg at jeg likte å lede, organisere, finne løsninger, og skape god arbeidskultur. Så da jeg skulle søke studier, foreslo noen Norges Handelshøyskole i Bergen, men jeg tenkte «herregud, der er det bare strebere med seilersko». Likevel søkte jeg på grunn av enkelte fagområder som interesserte meg, men kom ikke inn, snittet var for høyt. I siste liten ble jeg tipset om det som da kom til å hete Norges Markedshøyskole, og som jobbet for å få høyskolestatus. Der kunne jeg studere organisasjon, ledelse, markedsføring og strategi. Det passet meg bra!

Han slang inn en søknad, og sammen med andre foregangsfigurer som Petter Stordalen, utgjorde de skolens første kull.

– Vi var vel risktakers, hele gjengen; vi søkte jo på en skole som kanskje skulle få høyskolestatus. Men vi fant et slags fellesskap i det, og var den kuleste gjengen, syntes vi. Vi skulle alltid gjøre motsatt av alle andre! Jeg elsker motkultur når den blir produktiv og kreativ! Det er ingenting som er mer innovativt enn det.

Og selv om han fikk noen timer for mye på øyet den ene eksamensdagen, gikk det bra til slutt. Fra sine mange år som trendanalytiker har han av og til blitt kalt en guru med en glasskule. Men til og med en spåmann kan blir overrasket.

– Oi, er det hvite jordbær? Fure titter på salaten min.

– Ja! Og de smaker faktisk som vanlige jordbær. Kanskje litt surere? Lett å bli lurt av fargen, de ser jo ekstremt umodne ut.

– Jeg elsker motkultur når den blir produktiv og kreativ! Det er ingenting som er mer innovativt enn det.

Fra å drive bar til å drive et stort konsern

Vi hopper til en 26-27 år gammel Fure, som allerede har drevet undergrunnsbaren HeadOn midt i finanskrisa på nittitallet. Den er regnet som Oslos første hipsterklubb med et tettpakket dansegulv, og en sagnomsust streng dørpolitikk.

– Hadde det ikke vært for HeadOn, hadde jeg vært arbeidsløs som alle andre den gang da. Og for å starte nattklubben, samlet vi blant annet penger jeg tjente ved å jobbe på Tusenfryd som ansvarlig for alle deres butikker i parken den sommeren. Så vi drev nattklubb noen år, men etterhvert begynte jeg å se meg rundt etter jobber jeg hadde mer studiekompetanse i og interesse for, mens kompisene mine drev HeadOn videre.

Les også: Toril Bariusdotter – prinsessa som ingen kunne målbinde

Den «unge tølpern med det lange håret og skjegget», slik han omtaler seg selv fra den tiden, var heldig som fikk en mulighet i et stort selskap som tok det fagområdet han var interessert i på alvor. Fure begynte som trendanalytiker i reklamebyrået JBR/McCann etter studiene, ble så rådgiver, og videre anbefalt av andre, og dermed fått flere jobbtilbud kastet etter seg. 

– Da var det som jeg plutselig så min egen rolle fremover. Strateg! Det er jo ingen som har fortalt meg at man kan jobbe som dét!»

Han hadde funnet sin vei.

– Hadde det ikke vært for HeadOn, hadde jeg vært arbeidsløs som alle andre den gang da.

Skaperen

Fure har ofte endt opp i jobber han opprinnelig ikke var interessert i.

– Jeg er egentlig ikke en «opp-og-frem type». Karrieren min har blitt til gjennom å sørge for å ha relevant og oppdatert kompetanse – og være nysgjerrig. Jeg har ikke planlagt karrieren, men jeg har vært bevisst i mine valg. Det har hendt at jeg har takket nei til flotte jobber, og folk har kommentert: «Er du helt tjukk i hue?» «Jeg tror ikke det, men det kan godt hende», svarer jeg da. Men jeg hadde vel heller lyst til å gjøre noe annet, så da gjorde jeg det.

Han titter ned på rekesmørbrødet sitt.

– Jeg hadde helt glemt hvor dominerende smak dill er, sier han plutselig.

Til jul går han inn i sitt 12. år i Dentsu Aegis, hvor han har hatt fem forskjellige stillinger. Det er nettopp det han mener med å finne seg et godt selskap du kan vokse i, så lenge du blir tatt godt vare på.

– Vekst er så viktig. Spesielt av den bærekraftige sorten. Den er viktig for å opprettholde velferden, og for at vi kan bidra for dem som ikke har like gode forutsetninger som de fleste av oss i Norge. Vekst er også viktig for å ta enda mer samfunnsansvar gi rom for personlig utvikling til enda flere. Noe av det viktigste for meg som leder, er å sørge for nettopp denne veksten. Det fører til at flere folk får flere muligheter – akkurat slik jeg fikk muligheten da jeg var ung.


Fures råd:

  • Ikke vær kresen når det gjelder din første jobb. Men vær kresen når det gjelder bedriften, og ikke minst hvilke ledere du skal jobbe med.
  • Det finnes mange spennende muligheter i arbeidsmarkedet som ikke innebærer et tre- eller femårig studieløp.
  • Sørg for å være relevant og oppdatert. Den dagen du slutter å lære, slutter du å være konkurransedyktig
  • Ta ansvar for at du og kolleger skaper resultater.
  • Vis engasjement både for bedriften, fagområdet og kolleger – samt samfunnet.
  • Gå gjerne mot strømmen hvis du har lidenskap og reell og relevant kunnskap.

– Men jeg hadde vel heller lyst til å gjøre noe annet, så da gjorde jeg det.