OK, SÅ FRYKTINNGYTENDE ER DET SOM REGEL IKKE: De fleste på andre siden av bordet ønsker jo å få frem det beste i deg. Foto: Synnøve S. Fallmyr

Podkast: Jasså, du trodde du var forberedt til jobbintervjuet?

Bli med på innsiden av arbeidsgivers hode.

Bla ned for å høre episoden.


Du har gode nok kvalifikasjoner på papiret, og fremstår ikke som en galning på sosiale medier (ja, sosiale medier er viktige i en jobbsøkerprosess).

Nå må du bare bevise for dem at du faktisk har lyst på jobben (hvis du har det, da), at du har det som trengs, og at du kommer til å bli en god kollega.

I løpet av disse skjebnesvangre og ofte nervøse minuttene skal du formidle det beste av din personlighet, dine egenskaper, din kompetanse og hvordan du er som kollega og arbeidstaker. 

Derfor er det avgjørende at du er så forberedt som du overhodet kan bli, gir et godt førsteinntrykk, og får sagt og gjort det du vil.

Karriererådet episode 7

Karriererådet er Talent Medias podkast, og det er nettopp jobbintervjuet som er tema i episode 7.

I studio sitter programleder Espen Sæle, rekrutteringsekspert Hans Petter Stub, studenten Solveig Gluggvasshaug og «ung arbeidstaker» Line Langaas.

Espen og Hans Petter har flere års erfaring med å ansette folk, og Line og Solveig har det motsatte. Hør samtalen mellom dem!

Hør Karriererådet på:

Synes du flere bør høre denne episoden? Del saken! 🙂