Om Talent Media

Talent Media er nettavisen for unge talenter og fremtidens ledere. Vår visjon er å fortelle inspirerende historier om unge talenter som har lyktes i arbeidslivet, gi dem nyttige verktøy som kan gjøre det enklere for dem å nå sine mål, dele kunnskap fra dagens toppledere, og formidle relevante nyheter innen forskning og statistikk.

Vår målgruppe er studenter som snart skal ut i arbeidslivet, de som allerede er på vei ut, de som har vært der en stund og er på utkikk etter nye utfordringer, og de som skal ansette nye talenter. Vi skriver også for de av dere som bare ønsker å lese gode historier.

Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Ansvarlig redaktør: Synnøve Sundby Fallmyr, [email protected]/97131946.
Daglig leder: Martha Gausdal, [email protected]/40487703.

Talent Media er finansiert av salg av skreddersydde stillingsannonser og andre kommersielle produkter.

 

UNGE KARRIERER: Talent Media blir en nettavis om og for flinke, unge mennesker som skal bygge karriere – og alt som kan relateres til det. Til venstre står redaksjonsleder Synnøve Sundby Fallmyr (26) med daglig leder Martha Gausdal (27). Foto: Kathinka H. Wang