Om Talent Media

Talent Media en gratis karriereavis for unge voksne på nett.

Vi ønsker å fortelle inspirerende historier om unge og dyktige arbeidstakere som kan informere og inspirere andre, gi leserne nyttige verktøy som kan gjøre det enklere for dem å nå sine mål, dele kunnskap fra dagens toppledere, og formidle relevante nyheter innen dagens arbeidsliv.

Vi skriver for og om studenter, nyutdannede, jobbsøkere, og de som har vært noen år i arbeidslivet allerede – og som ønsker fart i karrieren. Vi skriver også for dere som bare ønsker å lese gode historier.


Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Journalist: Stine Sørensen, [email protected].

[email protected].

Talent Media er finansiert av salg av skreddersydde stillingsannonser og employer branding-annonser.

Kommersielt ansvarlig: Tale Gjøvik, [email protected]/90057758.


Karriererådet

Karriererådet er Talent Medias podkast og tar for seg mange av de samme teamene som Talent Media, men i podkastformat.

Podkastens programledere er Espen Sæle, leder for kultur og utvikling i Atea, og Hans Petter Stub, partner i employer branding-byrået Whydentify.

I tillegg har vi et panel med faste deltakere som er unge arbeidstakere: journalist Caroline Bjurstrøm Knudsen, produktsjef Christoffer Lindblom, jurist Inge Sveen, prosjektkoordinator Line Langaas, og utvikler Hanna Holler Kamperud. Deltakerne gjelder for sesong 3, som er vår siste sesong.

Hør episodene på Spotify, iTunes og Soundcloud.

Podkasten produseres i samarbeid med Radio Metro.

Kontakt: [email protected], merk e-posten med Karriererådet.

FRA VENSTRE: Jurist Inge Sveen, rådets ekspert/kommenator Espen Sæle i Atea, daglig leder Line Langaas, produktsjef Christoffer Lindblom, journalist Caroline B. Knudsen, partner i Whydentify og programleder Hans Petter Stub, og utvikler Hanna H. Kamperud. Foto/grafikk: Synnøve S. Fallmyr/Sara C. Magnusson