Om Talent Media

Talent Media en gratis karriereavis for unge voksne.

Vi ønsker å fortelle inspirerende historier om unge og dyktige arbeidstakere som kan informere og inspirere andre, gi leserne nyttige verktøy som kan gjøre det enklere for dem å nå sine mål, dele kunnskap fra dagens toppledere, og formidle relevante nyheter innen dagens arbeidsliv.

Vi skriver for og om studenter, nyutdannede, jobbsøkere, og de som har vært noen år i arbeidslivet allerede. Vi skriver også for dere som bare ønsker å lese gode historier.


Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Ansvarlig redaktør: Synnøve Sundby Fallmyr, [email protected]/97131946.

Talent Media er finansiert av salg av skreddersydde stillingsannonser og employer branding-annonser.

Kommersielt ansvarlig: Tale Gjøvik, [email protected]/90057758.


Karriererådet

Karriererådet er Talent Medias podkast og tar for seg mange av de samme teamene som Talent Media, men i podkastformat.

Programleder er Espen Sæle og rekrutteringsekspert/kommentator er Hans Petter Stub. I tillegg har vi et panel med ti deltakere (studenter, arbeidstakere fra millenniumgenerasjonen) som fungerer som gjester i hver episode.

Du kan følge oss på InstagramFacebook, og høre episodene gratis på Spotify, iTunes og Soundcloud.

Redaktør er Synnøve Sundby Fallmyr, podkasten produseres i samarbeid med Radio Metro ved Sondre Hofstedt. Kontakt Synnøve via e-post, eller skriv til Karriererådet på sosiale medier for kommentarer, spørsmål og innspill.

 

KARRIERERÅDET: Talent Medias podkast. Illustrasjon: Talent Media