Om Talent Media

Talent Media en gratis karriereavis for unge voksne på nett.

Vi ønsker å fortelle inspirerende historier om unge og dyktige arbeidstakere som kan informere og inspirere andre, gi leserne nyttige verktøy som kan gjøre det enklere for dem å nå sine mål, dele kunnskap fra dagens toppledere, og formidle relevante nyheter innen dagens arbeidsliv.

Vi skriver for og om studenter, nyutdannede, jobbsøkere, og de som har vært noen år i arbeidslivet allerede – og som ønsker fart i karrieren. Vi skriver også for dere som bare ønsker å lese gode historier.


Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Ansvarlig redaktør: Synnøve Sundby Fallmyr, [email protected]/97131946.

Talent Media er finansiert av salg av skreddersydde stillingsannonser og employer branding-annonser.

Kommersielt ansvarlig: Tale Gjøvik, [email protected]/90057758.


Karriererådet

Karriererådet er Talent Medias podkast og tar for seg mange av de samme teamene som Talent Media, men i podkastformat.

Podkastens programledere er Espen Sæle, leder for kultur og utvikling i Atea, og Hans Petter Stub, partner i employer branding-byrået Whydentify.

I tillegg har vi et panel med faste deltakere som er unge arbeidstakere: journalist Caroline Bjurstrøm Knudsen, produktsjef Christoffer Lindblom, jurist Inge Sveen, prosjektkoordinator Line Langaas, og utvikler Hanna Holler Kamperud.

Hør episodene på Spotify, iTunes og Soundcloud.

Synnøve Sundby Fallmyr er ansvarlig redaktør. Podkasten produseres i samarbeid med Radio Metro. Kontakt Synnøve via e-post, eller skriv til Talent Media på sosiale medier for kommentarer, spørsmål og innspill.

KARRIERERÅDET: Talent Medias podkast. Illustrasjon: Talent Media