Om Talent Media

Talent Media er nettavisen for unge talenter og fremtidens ledere.

Vi ønsker å fortelle inspirerende historier om unge talenter gjør det bra i arbeidslivet, gi leserne nyttige verktøy som kan gjøre det enklere for dem å nå sine mål, dele kunnskap fra dagens toppledere, og formidle relevante nyheter innen forskning og statistikk.

Vår målgruppe er studenter som snart skal ut i arbeidslivet, de som allerede er på vei ut, de som har vært der en stund og er på utkikk etter nye utfordringer, og de som skal ansette nye talenter. Vi skriver også for dere som bare ønsker å lese gode historier.


Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Ansvarlig redaktør: Synnøve Sundby Fallmyr, [email protected]/97131946.
Kommersielt ansvarlig: Tale Gjøvik, [email protected]/90057758.

Talent Media er finansiert av salg av skreddersydde stillingsannonser og andre kommersielle produkter.


Karriererådet

Karriererådet er Talent Medias podkast.

Hvorfor får du ikke jobb? Hva skal du bli når du blir stor? Hvordan gjør du et godt jobbintervju? Dette er bare noen av temaene som tas opp i rådet som består av de faste deltakerne Hans Petter Stub (arbeidslivsekspert) og Espen Sæle.

I tillegg har vi et rullerende panel med studenter og unge arbeidstakere: Caroline Bjurstrøm Knudsen, Inge Sveen, Christoffer Lindblom, Solveig Gluggvasshaug, Maia Kummeneje, Ingeborg Bjørnevik, Ådne Feiringen, Line Langaas og Maren K. Aamodt.

Du kan følge oss på Facebook, og høre episodene gratis på Spotify, iTunes og Soundcloud.

Redaktør er Synnøve Sundby Fallmyr.

Kontakt Synnøve eller skriv til Karriererådet på Facebook for kommentarer, spørsmål og innspill.

 

KARRIERERÅDET: Talent Medias podkast. Illustrasjon: Serina Rasmussen/Talent Media