Slik forhandler du lønn

Hør 17. episode av podkasten Karriererådet.


Ny eller ikke i arbeidslivet: det er ubehagelig for mange av oss å forhandle lønn, uansett hvor lang fartstid du måtte ha.

– Det viktigste er at man har en rettferdig lønn, sier programleder Espen Sæle.

Hør ham og resten av Karriererådet diskutere lønnsforhandlinger og hvordan man bør gå fram i den 17. episoden av Talent Medias podkast.

I studio: Førstekonsulent i Oslo Tingrett Inge Sveen (27), mediestudent, butikkmedarbeider og journalist Caroline Bjurstrøm Knudsen (29), og vår vante programleder Espen Sæle og rekrutteringsekspert Hans Petter Stub.

Karriererådet #17 (17 min)

  • Hvorfor er lønnsforhandling vanskelig?
  • Kjenn din markedsverdi.
  • Når og hvordan!
  • Hva annet enn lønn kan du forhandle om?

…og mye mer!

KARRIERERÅDET #17: Lønnsforhandlinger for nybegynnere (og hvem som helst, egentlig). Klokkevis øverst fra venstre: Caroline B. Knudsen, Inge Sveen, Hans Petter Stub og Espen Sæle.

Du finner også Karriererådet på:

Vi minner om at å søke jobb er en nyansert affære, og det er varierte meninger om hvordan ting bør gjøres. Det finnes ingen fasitsvar, og jobbsøking og rekruttering er hele tiden i utvikling. Karriererådet er Talent Medias podkast for unge jobbsøkere og produseres i samarbeid med Radio Metro.

Har du spørsmål i forbindelse med jobb og karriere, eller har du opplevd noe du vil at rådet skal ta opp? Skriv til oss!

Hør også:

Bør flere få med seg dette? Del saken! 👇