1881 satser offensivt på utviklere 

Har du lyst til å jobbe med 1,5 millioner unike brukere i uka, for en av landets mest kjente merkevarer? Er det viktig for deg å hele tiden lære noe nytt? Da bør du søke på en av 1881 sine ledige stillinger som plattformutvikler og senior .Net-utviklere!

– Jeg forsøkte å forklare en amerikaner hva jeg jobbet med: “It’s basically Google for norwegian phone numbers”, svarte jeg. Og det er ikke akkurat feil? 

Det sier Christian Sandtveit. Han har jobbet som utvikler for 1881 i ett år. Og det er ikke ofte han behøver å forklare hvor han jobber. 

Nysgjerrig? Søk her

Få merkevarer står like sterkt hos oss nordmenn som 1881. Hvem har vel ikke søkt opp et nummer eller en adresse via denne nummeropplysningen? Bak landets ledende formidler av person- og bedriftsopplysninger, ligger enorme mengder data som forvaltes, utvikles og optimaliseres. Nå skal bedriften styrke utviklingsavdelingen, og trenger deg på laget! 

1881 skal i denne omgang ansette senior .Net-utviklere og en plattformutvikler. 

Arbeidsoppgavene strekker seg fra å forvalte og matche store data fra blant annet teleselskaper og kartregisteret – til å jobbe med å flytte tjenester over til sky. 

Er med å styre retningen til firmaet

Elin Brusberg er Team Lead for utvikling og teknisk ansvarlig i 1881. Hun forteller at nyansatte kommer inn i et selskap i vekst, i en spennende tid: 

– Nylig har ledelsen tatt et strategisk valg om at vi skal være med å drive firmaet fremover. Vi har frie hender, ganske bra budsjett og mulighet til å gjøre spennende ting.

Elin Brusberg og Christian Sandtveit gleder seg til å få med flere utviklere på laget.

Utviklere i stadig utvikling

Som plattformutvikler skal du være med å gjøre 1881 enda mer skybasert. Du blir en del av et nyopprettet team som jobber spesifikt med å strømlinjeforme deres skyplattform og DevOps-tjenester.

– Skyreisen er nok noe av det mest spennende vi jobber med nå, nevner Christian. 

Søk på stillingen som plattformutvikler her 

Christian forteller også om en arbeidsplass som er opptatt av at de ansatte også skal utvikle seg selv: 

– 1881 er et firma hvor du lærer veldig mye, veldig fort. Vi jobber med komplisert kode, har høye krav til oppetid og at alt fungerer sømløst. I tillegg får man holde på med så mye forskjellig. Fordi systemet er så stort, får du aldri tid til å kjede deg. Og om du ønsker å fylle på med kompetanse, oppmuntres vi også til å komme med forslag til det. 

Flat struktur  

Elin mener 1881 er et perfekt sted for en seniorutvikler

– Vi kan tilby en flat struktur. Det er kort vei til toppen, vi er flinke til å snu oss rundt og høre på nye idéer og tanker. Her kan du være med å forme teknologiene vi velger og hvordan vi jobber, forteller hun. 

Søk på stillingen som senior. NET-utvikler her 

Som seniorutvikler bør du være god på .NET, C#, webservices og Pubsub/Message Bus. Fordi en stor del av jobben handler om formidling og kommunikasjon, er gode norskkunnskaper også viktig. 

Men det viktigste, legger Elin til, er at en ny seniorutvikler kommer inn med et ønske om å påvirke:

– Helst kommer du inn med erfaringer vi ikke har, og kan komme med lure løsninger vi ikke har så mye kunnskap om. 

– 1881 er jo en IT-bedrift. Det er jo data vi lever av, forteller Team Lead Elin Brusberg (t.h). Ikke så rart kanskje, at 1881 på kort tid dobler utviklingsavdelingen?

Lavterskel, men høyt under taket

1881 holder til i moderne og sentrale lokaler på Nydalen. Som om det ikke skulle være nok med både buss, trikk og t-bane i gåavstand, stopper også lokaltoget utenfor kontoret. Christian trekker frem arbeidsmiljøet og det sosiale som noe av det beste med å jobbe i utviklerteamet til 1881: 

– Under korona har det jo naturlig nok stoppet litt opp med arrangementer, men det er i ferd med å dras i gang igjen! Neste onsdag skal vi spille curling. Andre ganger drar vi og spiller cageball. Om vinteren er det langrenn som er husidretten. 

Men det er ikke noe krav om å ha smørebod i garasjen, legger Elin til: 

– Vi har også sosiale aktiviteter helt uten sport, bare slik at det er sagt. Det er hyggelig å kunne møtes for en lønningspils og bli kjent med folk fra andre deler av selskapet. Vi har folk i alle aldre og livssituasjoner som jobber her, og liker å holde det høyt under taket, avslutter hun. 

Høres dette ut som en arbeidsplass for deg? Søk på stillingen som senior. NET utvikler eller plattformutvikler her!