Denne bedriften leverer nervetrådene i digitale systemer

Har du sett hopprenn i Holmenkollen og hørt kollen-brølet gjennom høyttalerne på TV-en? Har du også kjørt bil gjennom en lang tunnel og fremdeles hatt krystallklar lyd?

Sannsynligvis har du også vært på et møterom med stabilt internett, automatiske dører og et velfungerende klimaanlegg.

Et lydanlegg, en aircondition og et elektrisk system er ingenting uten limet, eller signalkablene og LAN-systemene, som holder de sammen. Det er takket være kabelleverandørene i Holmefjord AS at dette blir mulig.

– Vi leverer nervetrådene i slike systemer, forteller daglig leder Kaare Holmefjord.

Søker selger!

Den lille bedriften på Grorud i Oslo har spesialisert seg på nisjeprodukter innenfor signalkabler siden midten av 80-tallet. De leverer kablingssystemer for kommunikasjon, elektronikk og automasjon for små, mellomstore og større kunder rundt om i landet.

– Vi er i en nisje, og vi leverer sterke merkevarer til kunder som er markedsledende på sine felt og av alle størrelser. Nå trenger vi en selger som vil være med på å bygge porteføljen og selskapet videre.

Nord-Europas lengste tunneler og verdensrekord

Holmefjord AS ble startet opp av Kaares far, Jørgen Holmefjord, som sikret seg distribusjon på kabelmerket Belden i Norge. Dette har siden vært ryggraden i selskapet, og i dag har de utvidet sortimentet med merker som Radio Frequency Systems, Panduit, Fluke og flere.

– For en som ikke er i bransjen vil disse navnene ikke bety så mye, men vi har siden oppstarten vært opptatte av å tilby det ypperste av kvalitet. Vår filosofi er å levere gode og markedsledende produkter, i tillegg til å være en kompetansepartner, forklarer salgssjef Torstein Stavdal.

Salgssjef Torstein Stavdal og daglig leder Kaare Holmefjord.

Oppdragene og kundene hos Holmefjord er varierte. Blant annet har de levert signalkabler til Lærdalstunnelen, Nord-Europas lengste tunnel. Neste oppdrag i samme skala er Ryfast mellom Stavanger og Tau.

– Man får litt lyst til å slå seg på brystet når man kjører gjennom de lange tunnelene og hører på radio, suser forbi næringsbyggene i Schweigaardsgate eller ser på fotballkamper fra norske fotballstadioner og vet at vi har levert kabler til disse prosjektene, smiler Stavdal.

– Hver gang det har vært en brann eller ulykke i tunnel og ingen klager over kommunikasjonen vet vi at vi har gjort jobben vår. Dessverre er vi ikke ferdige ennå, men vi har ingen planer om å gi oss heller.

Sist, men ikke minst, satte Holmefjord sammen med BaneNor og Telia verdensrekord i hastighet på mobilnett. Rekorden ble satt i den nedlagte E18 veitunnelen i Holmestrand, der det ble installert et testanlegg.

– Det er ikke hver dag man er med på å sette verdensrekorder, ler Holmefjord.

– BaneNor og Telia fant den beste løsningen gjennom oss og våre leverandører. 560 megabit per sekund trådløst er ganske vanvittig!

Er dette deg?

Holmefjord ønsker seg altså en ny selger til å være med på laget. Det er ingen forutsetning at du har kunnskap om faget, men en interesse for teknologi er et godt utgangspunkt.

– Først og fremst ønsker vi oss en ny kollega som skal bli en del av miljøet. Vi har dyktige medarbeidere og er en liten organisasjon. Vi trenger en selger som har stå på-vilje når det må tas et tak.

Det blir altså en noe variert hverdag med salg som hovedoppgave. Du må være seriøs og ærlig og kunne ta ansvar i både små og store prosjekter.

– Vi ønsker å gi kunden de beste produktene, men også kunne forklare hvorfor. Selskapet skal ikke bare levere logistikk, men også kompetanse, sier Holmefjord.

– Som selger hos oss må du kunne svare med selvsikkerhet når kunden spør!

– Du må kunne bygge relasjoner med eksisterende og potensielle kunder, samtidig som du skal møte og prate med installatørene. En kandidat hos oss må ha dette i ryggmargen, legger Stavdal til.

– Vår drømmeselger har jobbet noen år som selger, men har litt uro i kroppen og ønske om å vise seg frem. Du vil prøve noe nytt og utvikle deg. Vi håper at du hos oss vil kunne blomstre, avslutter de.

Vil du bli selger i Holmefjord AS? Send inn din søknad og CV her.