Drømmer du om å bli CFO? Venture Factory utvider teamet!

Venture Factory har siden 2013 startet opp over 10 selskaper, og skapt nærmere 200 arbeidsplasser. Nå leter gründer og administrerende direktør Even Aas-Eng etter sin nye CFO. Er det deg? 

Til vanlig holder Venture Factory til på 1000 kvadratmeter i Torggata i Oslo sentrum med egen bakgård, men for øyeblikket er de som resten av landet spredd rundt på diverse hjemmekontor og vi snakker med gründeren på Google Hangouts.

–  Ingenting med pandemien er bra, men bedrifter blir i situasjoner som dette tvunget til å ta raske beslutninger, og det er ikke alltid så dumt. Vi er ganske lettbente og har et fantastisk team som har stått last og brast sammen i krisa. Det har gitt resultater, sier den erfarne gründeren.

Bygger nytt mediehus

Venture Factory ble startet noen år før den verste startup hypen nådde hovedstaden, og har vært med på å etablere suksessbedrifter som performance byrået T/A Opt og tech-selskapet Inzpire.me.

– Vi har vært igjennom flere faser, men i dag jobber vi primært med å bygge et nytt norsk mediehus som består av Filter, Natt&Dag, Talent Media og Camilla Pihl og så er vi hovedaksjonær i markedets beste innholdsbyrå NewsLab. I tillegg er vi medeiere i nettbutikken MyMuse, Radio Metro og Inzpire.me, sier Aas-Eng

Even Aas-Eng leter etter en sparringspartner.

Store muligheter

Selskapet har aldri vært redd for å satse på unge talenter, og nå ser de etter noen som har høye ambisjoner og som ikke er redd for å ta på seg ansvar.

– Jeg tror vi har drømmejobben for en ung regnskapsfører som vil opp og frem. Hos oss vil du få ansvaret for økonomien til en rekke selskaper, og i tillegg arbeide med emisjoner og oppkjøp.

Venture Factory jobber tett med et regnskapsbyrå, så du vil få bistand derifra og fra sjefen selv.

– Litt erfaring er et pluss, men jeg mener at det er mulig å komme rett fra skolebenken. Men ja, det er en beintøff jobb og passer definitivt ikke alle.

Bygg din egen drømmejobb

Direktøren smiler før han legger ut om arbeidsdynamikken i Venture Factory. Ifølge han blir beslutninger tatt raskt – noe som kan forklare hvordan de startet et nytt magasin mens alle andre permitterte ansatte.

– Det er armer og bein på godt og vondt!  Våre kolleger får det ansvaret de tar, så her kan du virkelig bygge din egen drømmejobb. Men vi er også notorisk dårlige på prosesser og rutiner, som selvsagt kan være frustrerende. Det siste der glemmer man som regel fordi vi er heldige og jobber med utrolige flinke folk, sier han.

Kreativiteten i tall

Gründeren er ikke bare ute etter en som plotter inn de riktige tallene i regnearkene, men en som viser interesse og ser muligheter i selskapene.

–  Jeg ønsker meg en sparringspartner for å utvikle våre forretningsmodeller, og som på eget initiativ kan hjelpe våre daglige ledere. Den rette kandidanten kan jeg tilby to ting; hardt arbeid og drømmejobben!

Er du utdannet regnskapsfører med ambisjoner opp etter ørene? Da er dette jobben for deg. Send CV og søknad til Even@VentureFactory.no