EDIGard søker javautvikler i Kristiansand

Til høsten er det åtte år siden idégrunnlaget til Edigard ble lagt. I år vil de runde over 100 millioner kroner i omsetning.

Hvordan har de fått til dette?

– Vi har holdt på de gode tinga fra gründerfasen og har gjort mange gode valg kommersielt og teknisk, svarer systemutvikler Torbjørn Skagestad kontant.

– Vi har med oss mentaliteten fra oppstarten, selv om vi nå har gått over til en operativ fase. Bedriften har vært effektive i alle ledd og det har gjort at vi har klart å ligge foran, legger han til.

Han har vært med på reisen til Kristiansand-bedriften Edigards reise siden oppstarten i 2009. Etter flere år med en bratt kurve i omsetning kan de krone seg med tittelen som en Gaselle-bedrift, en prestisjefylt kåring fra Dagens Næringsliv og Bisnode Credit der man kårer de raskest voksende og flinkeste bedriftene i Norge.

Nå trenger Edigard en java-utvikler for å styrke sitt team!

Utvikler til fingerspissene

Edigard leverer løsninger for dokumentdistribusjon og -produksjon. Dette innebærer betalingsdokumenter og utsendelser til store kundemasser. Dette kan være efakturaer eller PDF-er som blir filtrert, og distribuert på en riktig og god måte.

De fire ansatte som jobber i Edigard leverer dette produktet til bedrifter i hele Norden. Selskapet har også en avdeling i Ventspils, Latvia.

– Vi trenger en java-utvikler som vil være med på å videreutvikle programvaren vi har i dag. Markedet er i utvikling og mye skjer, derfor trenger vi en person som følger med på ny teknologi og ser de gode løsningene, sier Skagestad.

Som utvikler i bedriften vil du få muligheten til å gå inn i ulike roller, og vil jobbe med nettverk, server og utvikling.

– Edigard trenger en person som kan være med på å ta valg og argumentere for dem. Vi som jobber har har vært med lenge, og det ville vært sunt med ferskt blod som kan ta produktet vårt videre inn i nye markeder.

– Hvilke personlige egenskaper ønsker dere at denne java-utvikleren skal ha?

– En kandidat må trives med å pusle med tekniske løsninger og er åpen for diskusjoner. God teknisk forståelse er en selvfølge, men du må gjerne også ha tanker om design om produktet. Her vil du jobbe selvstendig, men som samtidig kan jobbe med et team.

Edigard har ingen absolutte krav om utdanning men erfaring og god kjennskap til Java Enterprise Edition er nødvendig.

– Vi opererer i en bransje hvor det er mye som skjer. Både ny lovgivning og spennende nyutvikling kan rive opp i det etablerte. Dette er et aktivt felt og vi trenger en java-utvikler som vil være med oss videre inn i denne spennende tiden, avslutter Skagestad.

For spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med CIO Harald Aarvig, tlf 950 44 720

Sted: Kristiansand

Søknad med CV mottas gjerne på e-post: [email protected]

 

Denne stillingen har utløpt.