Ferskvarehuset utvider! Er du deres nye produktutvikler for den splitter nye frysefabrikken?

Har du lyst til å bli med på en reise med Coop Norge og Ferskvarehuset? Den helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå fabrikken og får en flunkende ny avdeling for pommes frites og frosne grønnsaker – Og de trenger en produktutvikler på laget!

Toppmoderne teknologi

Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i Coops mange butikker.

I tillegg har de en egen avdeling for kutting og pakking av delikatesseost til butikk. Nå har du muligheten til å bli en av de første ansatte i den nye fabrikken!

– Vi bygger nå Norges mest moderne fabrikk for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker. Fabrikken vil benytte toppmoderne teknologiske løsninger og ha høy automasjonsgrad, forteller daglig leder i Ferskvarehuset, Terje Viken.

Les mer om Ferskvarehuset og den nye fabrikken her.

Team og trening

En av de som har jobbet for Ferskvarehuset i nærmere tre år er produksjonslederen Diana Pavlova. Hun mener noe av det beste med å jobbe der er aktivitetsnivået og følelsen av å være en del av et  team! 

– Uansett hvilken stilling du har, vil du måtte bevege deg mye rundt i fabrikken, snakke med folk, bistå og fikse ting. Du får sykt god trening av å jobbe her, jeg går mellom 20.000 og 30.000 skritt hver dag, ler hun.

Diana Pavlova er produksjonsleder for linje én, hvor den uvaskede salaten håndteres før vask. Foto: Sara Magnusson

Hun mener det er én kvalitet du må kjenne deg igjen i, som trumfer alt annet: Du må trives med å jobbe i et team.

– Vi hjelper hverandre mye på tvers av avdelinger og linjer og alle jobber mot et felles mål her. Sånn vil det også være i den nye avdelingen, så du må trives og være god på å jobbe teambasert.

Er dette deg?

Den nye avdelingen for pommes frites og frosne grønnsaker er i ferd med å bygges as we speak. Som produktutvikler blir du derfor en nøkkelperson hos Ferskvarehuset, og får muligheten til å være med på å utforme veien videre for den nye avdelingen.

– De vi rekrutterer nå vil bli med oss på en reise. Det er derfor viktig at vi finner folk som er sultne og ivrige, glad i å jobbe i team og som er resultatorientert. Vi skal alle jobbe mot et felles mål, sier fabrikksjef Jan Kåre Sundal.

Sundal understreker at det er veldig viktig for dem å finne en god match, da den nye produktutvikleren både skal være  en del av den nye avdelingens team, men også jobbe med produktutvikling innenfor salat og andre avdelinger. Vi forventer oss mye av vår nye produktutvikler, og derfor vil personlig egnethet vektlegges. De har en god pekepinn på hvem drømmekandidaten er.

Fabrikksjef Jan Kåre Sundal gleder seg til den store utvidelsen. Foto: Sara Magnusson

– Som produktutvikler hos oss må du ha næringsmiddelteknisk utdannelse, foruten erfaring fra næringsmiddelindustrien. Det er viktig at du har kommersiell forståelse og evner å sette kunden først. Oppgavene vil være mange og allsidige, og stor arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsevner er viktig.

Hva kan den nye produktutvikleren forvente seg av oppgaver?

– Du vil jobbe med prosess og produktutvikling knyttet til nye vekstområder og eksisterende kategorier. Du vil ha et tett samarbeid med produksjonsanlegg når det gjelder utvikling, prøveproduksjon, produksjonsavvik og prosessrelaterte oppgaver.  Din jobb blir å velge ut råvarer og prosesser som sikrer at produktene vi leverer er av høy kvalitet og at de til enhver tid tilfredsstiller gjeldende lover og forskrifter. I tillegg vil du ha et tett samarbeid med andre avdelinger i Coop Norge, avslutter Sundal.

Er du Ferskvarehusets nye produktutvikler? Søk på stillingen her!