Ferskvarehuset utvider – Vil du være innkjøpsleder for en splitter ny fabrikk?

Har du lyst til å bli med på en reise med Coop Norge og Ferskvarehuset? Den helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå med en flunkende ny avdeling for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker – Og de trenger en innkjøpsleder på laget!

Toppmoderne teknologi

Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i Coops mange butikker.

I tillegg har de en egen avdeling for kutting og pakking av delikatesseost til butikk. Nå har du muligheten til å bli en av de første ansatte i den nye fabrikken!

– Vi bygger nå Norges mest moderne fabrikk for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker. Fabrikken vil benytte toppmoderne teknologiske løsninger og ha høy automasjonsgrad, forteller daglig leder i Ferskvarehuset, Terje Viken.

Les mer om Ferskvarehuset og den nye fabrikken her. 

Foto: Stian Frøysang

Fikk jobb i nærområdet

En av de som jobber hos Ferskvarehuset, er den selverklærte poteten Henrik Nordhagen Brenni. Han jobber stort sett med ordre, logistikk og statistikk på servicekontoret.

– Jeg har jobbet her i et år og stortrives! Vi har et veldig godt miljø og en variert hverdag. Vi er ikke en kjempestor bedrift, så det blir en sammensveisa gjeng og mye samarbeid på tvers av fagfelt og team.

Henrik er en Jessheimgutt som fikk jobb i nærområdet, siden Ferskvarehuset ligger på Gardermoen. Han synes det er spesielt fint at man ikke må til Oslo for å finne en spennende jobb. 

– De har et ønske her om å også rekruttere folk fra nærområdet, noe jeg synes er veldig positivt. 

Hva er det beste med å jobbe hos Ferskvarehuset? 

– Det er mulighetene vi får innad. Siden vi har Coop Norge i ryggen er vi en del av et stort nettverk med mange muligheter for utvikling. Selv har jeg fått muligheten til å teste mange forskjellige oppgaver siden jeg begynte, og vet at det er gode muligheter for å klatre. 

Henrik er en av dem du som innkjøpsleder vil komme til å samarbeide med.

– Vi er veldig klare for den nye avdelingen. Det blir spennende å få inn flere nye kollegaer, og de kommer inn til et hyggelig miljø og folk som er gira på samarbeid!

Henrik Nordhagen Brenni har jobbet ett år hos Ferskvarehuset, og stortrives! Foto: Sara Magnusson

Er dette deg?

Den nye avdelingen for pommes frites og frosne grønnsaker er i ferd med å bygges as we speak. Som innkjøpsleder blir du derfor en nøkkelperson hos Ferskvarehuset, og får muligheten til å være med på å utforme veien videre for den nye avdelingen.

– De vi rekrutterer nå vil bli med oss på en reise. Det er derfor viktig at vi finner folk som er sultne og ivrige, glad i å jobbe i team og som er resultatorientert. Vi skal alle jobbe mot et felles mål, sier fabrikksjef Jan Kåre Sundal.

Sundal understreker at det er veldig viktig for dem å finne en god match, da innkjøpslederen vil bli en del av den nye avdelingens aller første team, selv om den også går inn i det eksisterende lederteamet. Derfor vil personlig egnethet vektlegges. Allikevel har de en god pekepinn på hvem drømmekandidaten er.

– Som den nye fabrikkens første innkjøpsleder ønsker vi en strukturert og analytisk person, med erfaring fra tilsvarende område innenfor næringsmiddelindustrien. Vår nye kollega må ha stor arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Sundal forteller at den nye innkjøpslederen vil jobbe med gjennomføring av strategiske kontraktsforhandlinger, import av råvare, ha ansvar for analysedrevet innkjøp i selskapet og lede forhandlinger, samt ha et tett samarbeid med andre avdelinger i Coop Norge. 

Denne stillingen er utløpt.