Gründer, digitalisering og automasjon? Skala søker salgsingeniør!

Skala, tidligere kjent som Landteknikk, har i underkant av ett århundre vært en viktig samarbeidspartner for norsk næringsmiddelindustri.

Deres produkter spenner seg fra utstyr til tekniske løsninger. Innenfor automasjon er de et viktig bindeledd for at du og jeg kan drikke et glass iskald melk til frokost, akkompagnert av ei brødskive med brunost.

De siste årene har de vært opptatte av å møte det digitale skiftet, som selvsagt også berører automasjon, og har jobbet målrettet for å gjøre automasjonsavdelingen rustet til «industri 4.0».

Derfor søker de nå en ny salgsingeniør for automasjon.

– Vi har ikke et selgerkorps i denne avdelingen i dag. Derfor har vi behov for en person som har gründerinstillingen. Det innebærer en vilje til å bygge noe fra bunnen av og forme stilling og området, forteller Heidi Moseng.

Unik salgsstilling

Hun er leder for forretningsutvikling i Skala. Sammen med automasjonsingeniør Øyvind Berntsen forteller de om framtiden for bransjen.

– Sammen skal vi gjøre en forskjell for kundene. Vi skal hjelpe norsk næringsmiddelindustri med å øke produktiviteten. Vi leter etter deg som er sulten på å bidra og som har engasjementet til å ta oss videre, sier Moseng.

– Hos oss får du jobbe med markedsledende løsninger og flinke folk. Vi er rådgivere for kundene og gjør det lille ekstra for å få til ting. Det gjør at man må ha en evne til å se kundens behov, alt fra prosess til automasjon, og tørre å stille de utfordrende spørsmålene. Trygghet og kompetanse er stikkordene, legger Berntsen til.

Er du Skalas nye salgsingeniør? Send din søknad her eller scroll videre for å se om det er nettopp deg de leter etter.

Automasjonsingeniør Øyvind Berntsen i Skala.

Setter bransjestandarden

Skala har satset på spisskompetanse på automasjon siden den spede begynnelsen av styringssystemer i norsk matindustri. Berntsen har vært med på å kontinuerlig utvikle flaggskipet Skala LTLine siden 90-tallet. Automasjonssystemet sikrer kvalitet i matproduksjon i form av overvåkning og styring av velprøvde prosesstekniske løsninger.

– Vi har lang erfaring og har utviklet en programvare som er vedlikeholdt siden den gang. Det gjør det til en robust programvare, en av de beste i bransjen. Du finner vårt system hos landets største meierier i dag, forteller han.

Berntsen viser frem Skala LTLine, deres flaggskip innenfor automasjon.

Nøkkelen til kostnadseffektiv produksjon ligger i å alltid ha full oversikt og til enhver tid kunne påvirke kvaliteten.

– Når varsellampene blinker må man kunne handle raskt. En flypilot må alltid vite om alt stemmer, eller racerbilsjåføren må se hvor pilene peker – på samme måte som en operatør må ha fullstendig overblikk.

Faglig utvikling

Industrien er i en rivende utvikling og hos Skala vil du få muligheten til å sparre med de fremste innen fagfeltet.

– Vi utvikler fremtidens løsninger i det industrielle feltet. Sammen bygger vi et stort og kompetent fagmiljø med fokus på smarte digitale løsninger. Det vil være et spennende miljø å utvikle seg i, både som selger og innen automasjonsfaget, sier Moseng.

– Vi jobber tverrfaglig med prosess og automasjon. Det er en team-ånd som gjør at vi lærer av hverandre. Det er bra folk som er gode til å hjelpe hverandre. Det gir jobben en ekstra dimensjon, forteller Øyvind.

Er dette deg?

Som salgsingeniør for automasjon må du ha en moden bakgrunn fra automasjon- eller IT-feltet.

– Dette er en kompleks stilling. Du må kunne faget, samtidig som du har evnen til å møte mennesker, lytte og kjenne deres smerter. Hos oss vil du være med på å selge optimaliserings- og styringsløsninger som øker kundenes produktivitet og derfor må vi være sultne på å bidra til dette. Det dreier seg om engasjement, sier Moseng.

Denne stillingsannonsen er nå utløpt.