Inviso Regi finner det unike i hvert hjem

Inviso Regi er datterselskapet til Inviso AS, landets ledende leverandør av digital markedsføring for eiendom. Selskapet engasjerer over 30 interiørveiledere, eller «boligregissører» som de kalles internt. Disse boligreissørene er spredt rundt om i landet i de største byene og hjelper boligselgere og Inviso sine 130 fotografer med tilrettelegging og fortelle den gode historien som ligger i hvert enkelt hjem.

– Det mest spennende med denne jobben er å se den utrolig store endringen fra første besøket i en bolig til det endelige resultatet når fotografen har levert bildene. Før og etter kan være en utrolig stor forskjell, forteller boligregissør Birthe Mjelde.

Interiørveileder Birthe Mjelde. Foto: Trond Reksten

En ekstra boost

– Vi tilbyr et teknisk produkt som ikke bare handler om styling. Våre interiørveiledere besøker boligen før fotografering og legger til rette for at den gode atmosfæren og de unike salgspoengene i boligene kommer frem ved å bruke boligeierens møbler og interiør. De som har benyttet vårt produkt er utelukkende positive og opplever at boligen selges for over prisantydning, sier operativ leder i Inviso Regi, Line Eidsvåg.

Inviso Regi og Line Eidsvåg ønsker seg flere interiørveiledere.

Regissørene blir et bindeledd mellom megler, boligselger og fotografen og gir fotograferingen effektivitet og dynamikk. Slik blir interiørveilederen den som skal holde i «regien» og sikre at de beste historiene om boligen kommer frem og blir gjenfortalt i fotografens profesjonelle bilder.

– Våre interiørveiledere fremmer følelsen av å bo i hvert hjem de besøker. Merverdien ligger ikke i å finne den beste blomsten, men å legge til rette for å fortelle den gode historien med andre virkemidler enn de som vanligvis er i verktøykassa til en stylist.

– Vår regissør og fotografen danner et bra kreativt samspill, slik at de blir oppfattet som et superteam for både megler og boligselger, legger hun til.

Et øye for detaljene

Boligregissørens oppgave er å gå gjennom alle rommene i huset som skal selges og finne løsninger som vil fremheve det unike i hvert enkelt rom. Det kan være alt fra bespisning på terrassen eller lagermuligheter under trappen. De store inntrykkene og de små detaljene.

– Det kreves et øye for interiørdetaljer og kunnskap om hvilke vinkler fotografen bruker når de fotograferer en bolig. Min oppgave er å klargjør boligen for kameralinsa, forteller boligregissør Birthe.

Foto: Hanne Solheim

– Det er utrolig kjekt å jobbe i et slikt kreativt team og samtidig være til stor hjelp for boligselger.

Møter mennesker

Boligregissører hos Inviso Regi jobber like mye med mennesker som med interiør. På oppdrag møter de mennesker i en salgssituasjon og Birthe mener det også er en givende del av jobben.

– Det å møte mennesker som skal selge boligen sin er veldig spennende. Det er mange grunner til at man selger boligen sin og jeg møter mennesker i mange ulike livssituasjoner. Det kan være familiegenerasjoner som har vokst opp i dette hjemmet. Det gjør det utrolig viktig at de føler seg godt ivaretatt i den prosessen de er i. Det er ikke alltid det å selge boligen sin er en lett oppgave.

Foto: Silje Holte

Pluss pluss

Inviso Regi tilbyr også en plusspakke. Her vil boligregissør bistå fotografen under fotoseansen, slik at sluttresultatet får prikken over i-en. Dette samspillet skaper best mulig markedsføringen av boligen.

– Dette gjør at fotografen får brukt tiden sin på å ta gode bilder og ikke bruker dyrebar tid på å rette og flytte på interiør. Dette hever leveransen av bildene ut til megler, som har en målsetning om at boligselger får flest mulig potensielle kjøpere på visning. Det oppnår vi ved at prospektet viser frem en inspirerende bolig med mye god atmosfære og løsninger, sier Birthe.

Faglig input

Inviso er et stort selskap og har workshops, lokale tiltak og et sterkt fagmiljø.

– Vi er opptatte av at våre boligregissører ikke skal være alene, når de er engasjert som frilanser hos Inviso Regi. Hos oss får du være med på å forme regiproduktet og bli en synlig del i et selskap med en bratt utviklingskurve, sier Line.

Det sier Birthe seg enig i. Hun har følgende å si om å være en del av Inviso-sfæren:

– Jeg jobber mye alene som frilanser, og da er det kjekt å kunne jobbe sammen med kolleger. Det blir mer sosialt og man har alltid et team rundt seg. Uansett kan jeg si at vi lærer veldig mye av hverandre.

Er du megler eller frilanser og vil vite mer om Inviso Regi? Les mer her.

Headerfoto: Silje Holte