– Lommelegen.no er den første legen du møter

Hvordan går man fram når man blir syk i dag? Jo, man søker opp symptomene på Lommelegen, for så å kontakte lege om det anbefales.

Lommelegen.no har i ni år vært et av de største oppslagsverkene for helse- og sykdomsspørsmål og har i dag 150.000 besøkende i uka. Lommelegen er eid av Aller Media og består av et nettverk av 30 leger som produserer artikler, kommentarer og svarer på pasientspørsmål.

– Lommelegen.no har den unike posisjonen at nettstedet er den første rådgiveren for pasienter. Vi er ofte den første legen man møter i et sykdomsforløp, sier Antoine Thebault som er direktør for forretningsutvikling i Aller.

– Dette gir oss en plikt til å levere det høyeste av kvalitet og sende pasienten videre til riktig sted, enten det er til lege eller til riktig innhold for en diagnose.

E-helse og teknologi

Thebault og Lommelegen tenker stort. Målsetningen for Lommelegen er å bli ledende innenfor e-helsebransjen.

– E-helse er i vinden og vi må være på ballen for å fortsatt være et av de mest besøkte helsenettstedene i landet. Målet vårt er at nettstedet skal kunne tilby en komplett digital pasientopplevelse. Mulighetene er mange, og ett eksempel kan være videokonsultasjoner som sender pasienter til neste steg, sier Thebault.

Med på laget har Lommelegen det kompetente utviklerteamet hos Aller.

Antoine Thebault forteller at det siste som mangler for denne satsningen er en ny forretningsdirektør.

Disruptiv bransje

Dette innebærer et ansvar som en daglig leder for bedriften. Du kan være med fra «startgropa» på for en godt etablert merkevare med et solid og satsende konsern i ryggen.

– Aller er i en disruptiv bransje og den digitale transformasjonen skjer nå. Dette er en unik mulighet til å være en del av dette skiftet. Derfor er det viktig at vi får en forretningsdirektør som er fremoverlent, glad i teknologi og løsningsorientert.

Han og Aller er på utkikk etter en person som har solid helsefaglig erfaring, men som også har en forståelse for business-aspektet.

– For troverdigheten til Lommelegen og pasienter er helsebakgrunn essensielt. Du må vite hva

som er tendensene i markedet, samtidig må du kunne løse etiske og juridiske spørsmål. En forretningsdirektør må også være utadvendt og kunne snakke med andre i helsebransjen og inngå partnerskap.

Start up-følelse

Aller har flere vekstområder der det bygges opp nye team i start up-stil. Som utgangspunkt har du Lommelegens unike posisjon som et uavhengig helsenettsted. For å lykkes trenger de en leder som har lyst til å benytte ny teknologi og som ser potensialet i produktet.

– Vi har alle forutsetninger for å kunne investere i ny teknologi og skalere opp.

Aller og Lommelegen holder til på Hasle i Oslo.

 

Denne stillingen har utløpt.