Nå kan du jobbe i et av landets fremste performance-miljøer: RED Performance søker en ekspert på betalte medier

RED Performance har høstet priser og levert strålende resultater for sine kunder. Leder Thomas Faye Willoch og leder for betalte medier Andreas Løken mener oppskriften er enkel: Kvalitet over kvantitet. Effekt over effektivitet.

– Også har vi det gøy på jobb!

RED Performance skal fortsette å vokse, og derfor skal de utvide teamet med flere dyktige og engasjerte kolleger.

– Vi er nå på utkikk etter en erfaren spesialist på betalte medier. Vi trenger deg som bidrar i strategiske diskusjoner som hjelper oss skape effekt for våre kunder, sier Løken.

Les hele stillingsutlysningen og søk her.

Ideelle forhold for utvikling

I dag holder RED Performance til i Pilestredet, men om ikke lenge skal alle RED dentsu X og Dentsu-byråene flytte sammen i nye lokaler et steinkast unna. Dette blir en samling av flere av landets fremste byråer innen sine fagfelt, og danner Norges største og fremste fagmiljøer med over 300 ansatte.

Med andre ord: Det er mye spennende som skjer hos RED Performance i tiden som kommer, og de skal samle bransjens klokeste hoder under ett tak.

– Vår bransje har en løpende utvikling og det betyr at vi har et kontinuerlig fokus på å utvikle våre ansatte ved å bygge fagkunnskap. Vi skal fortsette å være det fremste fagmiljøet innen performance, og derfor trenger vi nå en ny og dyktig medarbeider med på laget, sier Løken.

– Som senior betalte medier-spesialist vil din rolle være å jobbe med større kunder i tverrfaglige team. Vi er en totalleverandør innen performance marketing, og derfor vil man jobbe tett med med hele vårt miljø. For å skape mest mulig effekt for kundene må vi også heve blikket og se det totale bildet, legger han til.

I dag teller RED Performance over 20 ansatte, og dette er en solid gjeng som jobber tett sammen. Gründermentaliteten har alltid stått sterkt i hele RED dentsu X, og du vil bli en del av et ungt og engasjert performance-team.

– Vi har høye ambisjoner, ser alltid etter nye løsninger og hjelper alltid våre kollegaer, sier Faye Willoch.

Leder Thomas Faye Willoch og kollegene trenger en spesialist på betalte medier. Foto: Andrea Hustad

Er dette deg?

I denne jobben vil du hovedsakelig jobbe i kundeteam for noen av landets største annonsører. Du må brenne for å sikre kundeleveranser og kunne ta del i forretningsutvikling og strategi. For å tre inn i denne rollen trenger du derfor noe erfaring.

– Våre kunder stiller store krav til at vi er oppdaterte og hele tiden ser etter de beste løsningene. Derfor er det viktig at vår spesialist på betalte medier er en analytisk nysgjerrigper, sier Faye Willoch.

Du vil være en tydelig stemme inn mot det daglige arbeidet i RED Performance, samt definere hvilken aktør de skal være i bransjen.

– Vi skal ikke sitte med spåkulen hele tiden, men det er viktig at vi jobber proaktivt med å være forut for det nye som kommer, sier Løken.

– En spennende mulighet, mener Thomas Faye Willoch og Andreas Løken.

I RED dentsu X er de opptatte av at stillingen tilpasses de ansatte, slik at du får det best mulig på jobb. Alt kan læres.

– Du må ikke kunne alt, men du bør ha faglig tyngde over skuldrene innen betalt søk.

Det sier seg selv at du bør være analytisk anlagt og liker å jobbe med tall. I markedsføringsbransjen er det høyt tempo, og det krever at du har evne til å takle press og korte tidsfrister.

– Jeg begynte å jobbe i RED dentsu X rett etter skolen og har gradvis fått mer ansvar og fått nye muligheter underveis. Dette er en plass hvor du ikke stagnerer, men får muligheten til å vokse. Det er derfor jeg elsker å jobbe her, forteller han.

Kunne du tenkt deg å bli en del av RED Performance, les mer om stillingen her. Søknadsbrev og CV kan sendes på e-post til: [email protected]. Søknadsfristen er snarest!