Nå kan du være med på å bygge nye CamillaPihl.no

Camilla Pihl er allerede blogger, influenser, modell, gründer og designer. Nå skal hun utvide bloggkonseptet og i oktober lanseres satsningen.

Nye CamillaPihl.no skal bli et nettmagasin for skjønnhet, reise, mote, interiør og liknende. Pihl blir redaktør, og sammen med et knippe innholdsprodusenter skal det skapes inspirerende historier for leserne.

De skal med andre ord ta opp kampen med landets store mote- og livsstilsmagasiner.

For å realisere denne drømmen søker hun en innholdsprodusent i fast stilling!

– Camillapihl.no-universet og merkevaren Camilla Pihl vokser seg større for hver dag som går, og nå søker vi en kreativ person som kan være med på å skape innhold på vår nye plattform, sier den vordende redaktøren.

Alle foto: Camillapihl.no

Som innholdsprodusent i Camillapihl.no får du være med på å bygge et nytt konsept fra grunnen av. Du vil være blant de første i Norden som utvikler en blogg videre til et nettmagasin, der innholdet produseres av andre enn bloggeren selv.

I stillingen som innholdsprodusent må du ha et øye for vakkert og visuelt innhold, i tillegg til gode skrivekunnskaper, foto og video. Du må også være en idérik bidragsyter med fingerspitzengefühl på sosiale medier.

Det nye livstilsmagasinet er en joint venture mellom team Pihl og oppstartsfabrikken Venture Factory. De blir et tilskudd til Venture Factorys ambisjoner om å etablere seg som et mediehus.

– Jeg har overhodet ikke blitt lei av å blogge. Jeg elsker faktisk å blogge. Men jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noen endringer i innholdsuniverset. Jeg har hatt et ønske om å lansere et nettsted, eller livsstilsmagasin, som nærmest fungerer som en hybrid mellom et tradisjonelt nettmagasin og en blogg, sier Pihl til Kampanje.

Som innholdsprodusent for Camillapihl.no vil du også kunne benytte deg av på kompetansen som sitter i Venture Factory-miljøet, hvor det jobber mange svært erfarne innholdsprodusenter og markedsførere.

Kort oppsummert får du ta del i en fersk mediesatsning innen livsstil, spennende utfordringer og en startup med ambisjoner.

Er du innholdsprodusenten de leter etter? Send inn en video, eller en presentasjon av hvem du er og hva du kan til [email protected] innen 1. oktober.