Nybygget og moderne næringsmiddelfabrikk søker teknisk leder

Har du lyst til å bli med på en reise med Coop Norge og Ferskvarehuset? Den helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå fabrikken og får en flunkende ny avdeling for pommes frites og frosne grønnsaker – Og de trenger en teknisk leder på laget!

Toppmoderne teknologi

Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i Coops mange butikker.

I tillegg har de en egen avdeling for kutting og pakking av delikatesseost til butikk. Nå har du muligheten til å bli en av lederne i den nye fabrikken!

– Vi bygger nå Norges mest moderne fabrikk for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker. Fabrikken vil benytte toppmoderne teknologiske løsninger og ha høy automasjonsgrad, forteller daglig leder i Ferskvarehuset, Terje Viken.

Les mer om Ferskvarehuset og den nye fabrikken her.

Et godt miljø på tvers av avdelinger

Hos Ferskvarehuset finner du flere ansatte som har bygget seg en karriere på fabrikken. En av dem er produksjonsleder for linje én, Diana Pavlova.

–  Jeg begynte som deltidsansatt her for tre år siden og har jobbet meg oppover. Jeg var på rett sted til rett tid da de trengte en ny produksjonsleder og på grunn av min allsidige erfaring fra fabrikken og tidligere lederansvar, fikk jeg jobben! sier hun fornøyd.

Diana Pavlova gleder seg til Ferskvarehuset skal utvide! Foto: Sara Magnusson

Diana kan fortelle at de gleder seg til å få inn nye ansatte og en splitter ny avdeling.

– Det er mye erfaring her som vil bli delt med de nye. Alle jobber mot et felles mål og det er viktig for oss med god kommunikasjon og en god teamfølelse på tvers av avdelinger. Derfor vil de nyansatte raskt komme inn i et godt miljø.

Leter etter nøkkelpersoner

Den nye avdelingen for pommes frites og frosne grønnsaker er i ferd med å bygges as we speak. Som teknisk leder for fabrikken blir du derfor en nøkkelperson i Ferskvarehuset, og får muligheten til å være med på å utforme veien videre.

– De vi rekrutterer nå vil bli med oss på en reise. Det er derfor viktig at vi finner folk som er sultne og ivrige, glad i å jobbe i team og som er resultatorientert. Vi skal alle jobbe mot et felles mål, sier fabrikksjef Jan Kåre Sundal.

Terje Viken og Jan Kåre Sundal er veldig klare for å få inn mange nye kollegaer. Foto: Sara Magnusson

Han utdyper mer om hva de ser etter hos sin fremtidige kollega.

– Som teknisk leder for fabrikken må du forberede deg på å brette opp ermene og tåle å bli skitten på henda. Store deler av jobben er å være ute på gulvet og jobbe sammen med dine medarbeidere med det tekniske i fabrikken. 

– Du vil få personalansvar for din egen avdeling, og ledererfaring fra teknisk vedlikehold er ønskelig. Det er en fordel å være glad i mennesker, og kreativitet og fleksibilitet er nødvendig. 

Sundal understreker at det er veldig viktig for dem å finne en god match, da teknisk leder vil få en fremtredende rolle i nye Ferskvarehuset.  Du vil inngå i selskapets lederteam, og personlig egnethet vektlegges. Han har en god pekepinn på hvem drømmekandidaten er.

– Du må ha relevant erfaring, gjerne som automasjonstekniker. Vi ser etter en som er strukturert, resultatorientert, fleksibel og som har noe erfaring fra operativt vedlikehold. Du er vant til å lede, og det er en forutsetning med gode norsk- og engelskkunnskaper.

Oppgavene dine vil omfatte teknisk vedlikehold, delta i innkjøp av teknisk utstyr, automasjon, økonomi- og prosjektstyring, serviceavtaler, bistå i drift, motivere de ansatte og drive kontinuerlig forbedringsarbeid.

Denne stillingen er utløpt.