Nytt massasjekonsept tilbyr fastlønn og bonus

Med profesjonell massasje og faglig sterke terapeuter, kombinerer Squeeze spa-vibe med regelmessig, kostnadseffektiv massasje for alle. De vokser raskt og søker flere terapeuter på laget.

– Squeeze tilbyr regelmessig massasje fra profesjonelle terapeuter som tilpasser seg kundens ønsker og behov. Vi befinner oss i midten av et lavterskeltilbud og en spaopplevelse: klassisk behandling tilført det lille ekstra.

Det forteller klinikksjef og rekrutteringsansvarlig Joanna Szafran. Hun refererer blant annet til de varme klutene på føttene, en såkalt “welcome-touch”, som allerede er blitt en snakkis blant gjestene. Lavendel øyepute og varme håndklær under nakken er også små detaljer som tilfører det lille ekstra, og som nettopp gjør Squeeze til en klinikk folk stadig vender tilbake til.

I dag består Squeeze av over 1800 faste medlemmer og 25 ansatte fordelt på klinikker i Vika, St. Hanshaugen, Bislett, Grünerløkka og Vinderen. Nå fortsetter den eventyrlige veksten, ny klinikk er allerede signert på Barcode og nye klinikker signeres fortløpende. Med det trengs flere dyktige terapeuter.

Rekrutteringsansvarlig Joanna Szafran bruker mye tid på intervjuer og opplæring av nye terapeuter.

Mer enn drop-in

Men det viktigste først: Squeeze er ikke bare et nytt konkurransedyktig tilbud i markedet. Det er også en konkurransedyktig arbeidsplass. Hos Squeeze slipper du enkeltmannsforetak og blir ansatt på fast basis.

Muskelterapeut Melvin Arthur Galdal jobber til daglig på Squeeze-klinikken på St.Hanshaugen. Han er blant dem som tidligere har kjent på den tøffe realiteten som nyutdannet terapeut med enkeltmannsforetak.

– Nesten alle massører i Norge jobber gjennom enkeltmannsforetak. Squeeze er blant de første aktørene i bransjen som tilbyr fast ansettelse. Det er vanvittig deilig å være sikret økonomisk fra første arbeidsdag, samtidig som du får stor fleksibilitet på arbeidsplassen, forteller han.

Alle terapeuter i Squeeze blir ansatt med fastlønn, med mulighet for bonus avhengig av antall kunder og arbeidsmengde.

– På mange måter er det to nivåer her: du får betalt de timene du er på jobb, men du får også bonus når det er mange kunder. Det vil si at du er sikret betaling, men har du mange kunder en dag, blir du også belønnet for det, sier Galdal.

Squeeze kjennetegnes av et ungt miljø der de ansatte har stor påvirkningskraft, og med kort kort vei til toppen.

– Hvis en terapeut får svært gode tilbakemeldinger og mange tilbakevendende kunder, er det kanskje nettopp den personen som får være klinikksjef på vår neste klinikk, sier Joanna.

Medlemsskap med terapeutisk effekt

Men hva slags behandling tilbyr Squeeze helt konkret, og hvilke massører og terapeuter er de på jakt etter?

Squeeze er langt mer enn en drop-in-kjede, og tilbyr månedlig medlemskap.

– Ordinær pris er 445 kroner for 25 minutter. Som medlem betaler man 345 i måneden, og inkludert i prisen får man altså 25 minutter behandling, sier Szafran.

Kundene bestiller time gjennom et enkelt bookingsystem på nett og kan fylle ut et digitalt konsultasjonsskjema før timen begynner.

Squeeze gjør regelmessig massasje tilgjengelig for alle.

– Ønsker kunden en avslappende spabehandling eller terapeutisk massasje? Vi diskuterer arbeidshverdag, kontraindikasjoner, fokusområder og andre ønsker før vi starter behandling. Dette er viktig informasjon som gir oss mulighet til å tilpasse hver behandlingen best mulig, forteller Szafran.

Et medlemsskap som motiverer et månedlig besøk gir best effekt, legger Galdal til.

– Jeg hadde selv en kunde med store ryggproblemer, men som kom hit for sjeldent. Jeg anbefalte vedkommende et medlemsskap og jevnlig behandling. Nå ser vi klar fremgang i problemene han hadde.

Vil du være med på reisen?

Det er bare et tidsspørsmål før Squeeze åpner sin neste klinikk. Er du utdannet massasjeterapeut, fysioterapeut, osteopat eller lignende med ønske om fast jobb, er dette sannsynligvis noe for deg.

– Vi ønsker å ansette terapeuter som har ulike spesialiseringer, men du må ha en utdannelse som kan godkjennes av et relevant forbund, forteller Szafran.

Hos Squeeze er de opptatt av å ansette både nyutdannede og erfarne terapeuter.

– Squeeze ansetter to grupper terapeuter: den første gruppen er veldig erfarne og klare for å behandle kunder fra dag én. Den andre gruppen er mindre erfarne terapeuter med stort potensiale, men som ofte trenger mer opplæring. Det får de gjennom vårt Squeeze Academy, som er flere dager med praktisk opplæring i effektive teknikker, ergonomi og signaturbehandlinger.

Hun understreker viktigheten av å ansette fleksible mennesker som er åpne for å lære nye teknikker og tilpasse seg ulike kundebehov.

– Ta gjerne kontakt med oss om du leter etter nye utfordringer eller er i ferd med å avslutte din terapeut-utdannelse, sier hun og smiler lurt.

 Kanskje du er Squeeze nye terapeut! Søk på stillingen her!