– Perfekt for deg som kan video og ønsker å jobbe med noe meningsfullt 

Har du erfaring med videoproduksjon og er nysgjerrig på hvordan mennesker lærer? Da kan denne jobben hos AS3 Transition være noe for deg! 

– Dette blir en nøkkelrolle i vår forretningsutvikling. 

Det forteller Einar Wergeland-Jenssen. Han er administrerende direktør i AS3 Transition Norge – et firma som hjelper bedrifter og virksomheter med å håndtere og gjennomføre jobbrelaterte endringer. 

I over 30 har AS3 bidratt til at flere kan delta i arbeidsstyrken og at færre faller ut av arbeidslivet gjennom blant annet karriererådgivning og ledertrening. 

Nå leter de etter en prosjektmedarbeider som kan bidra til å utvikle deres digitale ressurser: 

– Vi er på utkikk etter noen som kan produsere, filme, redigere og publisere undervisningsmateriell. Både til ledertrening og rådgivningsprogram, sier Wergeland-Jenssen. 

Høres dette ut som en jobb for deg? Søk på stillingen her!

Einar Wergeland-Jenssen er administrerende direktør i AS3 Transition. Nå ser han frem til å finne riktig person til den nye stillingen som prosjektmedarbeider: – Relevant erfaring kan være videoproduksjon fra byrå eller sosiale medier, sier han. (Foto: AS3)

JOBBE MED MENNESKER

Men hva er egentlig AS3? Og hva vil det si å jobbe med HR og endringsprosesser?

Å jobbe i AS3 er å jobbe med mennesker. Derfor er det viktig at det er noe du trives med. Hva vil det si å være en god leder? Hvordan er det å omstille seg til en ny jobb? Hvordan kan man best mulig utnytte kompetansen sin i en arbeidshverdag i konstant utvikling? Hvordan kan man gjøre det så enkelt som mulig for ledere å lære fortløpende i jobbsituasjonen? Dette er spørsmål du vil jobbe med på daglig basis. 

– I bunn og grunn handler det om å hjelpe mennesker med å ta valg slik at flest mulig kan stå i jobb de trives med. Det går både på ledertrening og på karriererådgivning i for eksempel nedbemanningssituasjoner. Hos oss får du hjelp til å kartlegge egen kompetanse og råd til hvordan du kan omstille deg til en annen bransje, oppsummerer Wergeland-Jenssen. 

Å jobbe i AS3 handler om å jobbe med mennesker. Dette er noen av dine potensielt nye kollegaer! (Foto: AS3)

SKREDDERSYDDE VIDEOER

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak bestå av videoproduksjon. Et eksempel er å produsere digitale kurs og workshops i hvordan man håndterer krevende samtaler, eller hvordan man som arbeidstaker kan synliggjøre sin kompetanse. Her er det rom for kreative løsninger:

– Det faglige blir utarbeidet i samarbeid med våre dyktige karriererådgivere og konsulenter. Det vi ønsker oss er en person som kan vise oss hvordan budskapet best oversettes til videomediet, sier Wergeland-Jenssen og legger til: 

– En ting er å ha fysiske workshops og møter med kunder, en annen ting er å gjøre dette digitalt. I begynnelsen kjørte vi rene foredrag over nettet, men det fungerte ikke så godt. Vi ønsker å lage pedagogisk innhold som engasjerer og som gir effekt. 

AS3 har et studio til innspilling av læringsverktøy. (Foto: AS3)

Han forteller at de har en ambisjon om å kombinere den klassiske rådgivningssituasjonen hvor to mennesker møter hverandre med digitale løsninger:

– Samtidig har ulike ledere eller ansatte ulike behov. Det finnes ikke en one size fits all i endringsprosesser. Derfor ønsker vi å lage skreddersydde programmer som passer til hver enkelt. Det betyr at ingen prosjekter blir like. Du må være en problemløser som liker å bryne deg på nye måter å løse utfordringer, samtidig som at du ser brukerverdi og er nysgjerrig på hvordan ulike mennesker lærer. 

– Jeg mener dette er en perfekt jobb for deg som kan video, og som ønsker å jobbe med noe meningsfullt. Det å bidra til at flere står i jobb er en givende følelse, poengterer Wergeland-Jenssen.

Høres dette interessant ut? Søk på stillingen her!

BAKGRUNN FRA BYRÅ

I tillegg til å være ansvarlig for verktøyene på læringsplattformen, sørger du også for kurs- og kundeadministrasjon for digitale programmer – samt teknisk støtte i webinarer og prosjektstøtte i forbindelse med salgspresentasjoner. 

Du behøver ikke å ha erfaring med HR eller pedagogikk. Det viktigste er at du kjenner videoformatet, evner å kommunisere et budskap og kan sette deg inn i hvordan en mottaker oppfatter det. 

– Relevant bakgrunn kan være noen som har jobbet med videoproduksjon i mediebransjen, kommunikasjonsbransjen eller reklamebransjen, sier direktøren. 

– OPPTATT AV Å HA ET LIV VED SIDEN AV JOBBEN

Som medarbeider i AS3 Transition vil du jobbe i splitters nye lokaler på Lysaker Torg. Wergeland-Jenssen understreker at dette er en bedrift som setter arbeidsmiljø i fokus. De gjennomfører trivselsundersøkelser fire ganger i året, som viser til fornøyde medarbeidere. 

– Dette er den jobben jeg har hatt lengst i løpet av livet. Og det handler rett og slett om at ingen dager er like og at jeg virkelig driver med noe jeg opplever som meningsfullt. Det er alltid en ny utfordring, forteller han og legger til: 

– I AS3 er vi opptatt av at man skal ha et liv ved siden av jobben. Vi er ikke interessert i at man skal jobbe seg ihjel.  Et nøkkelord hos oss er en fleksibel og tillitsbasert arbeidshverdag. Frihet under ansvar. Om du ønsker å ta deg en langhelg er ikke det noe problem, så lenge du får jobben gjort, sier han. Balansen mellom jobb og fritid skapes over tid – ikke nødvendigvis fra dag til dag. 

AS3 har nylig flyttet inn i nye, topp moderne lokaler i Lysaker. (Foto: AS3)

For den riktige personen kan innflytelsesmulighetene være store. I AS3 er det kort vei fra mulighet til realisering. Det at man i så stor grad er med å påvirke retningen til bedriften – samt sin egen arbeidshverdag – gir en unik opplevelse av eierskap:

– Det er ikke slik at vi er tre ledere på toppen som bestemmer  alt mulig. Vi har en relativt flat struktur og vi trenger at alle hoder er med på å tenke på hvordan vi kan skape best mulig verdi for våre kunder. Vi er i en kontinuerlig utviklingsprosess og arbeider smidig. Vi har en tydelig retning og en ambisjon om hva vi ønsker å få til. På veien tester og prøver vi ulike måter å nå disse målene, avslutter Wergeland-Jenssen.

Søknadsfristen er 23.08. Søk på stillingen her!

Kan du video, og er interessert i å jobbe med mennesker? Da kan denne jobben være perfekt for deg!