Venture Factory Media bygger et nytt, norsk mediehus. Nå er de på jakt etter nye kollegaer

Tale Gjøvik er daglig leder for Venture Factory Media. De ulike selskapene hun leder har hatt en voldsom utvikling de siste årene og rullet ut flere nye nettaviser og magasiner. I dag jobber det rundt 35 personer med produksjon av redaksjonelt og kommersielt innhold for Filter, Natt&Dag, Talent Media og CamillaPihl.no, og ambisjonene for 2020 er høye. Målet er å doble omsetningen, og nye og spennende satsinger skal rulles ut i løpet av året.

Det betyr at det åpner seg spennende muligheter for deg som er skribent eller journalist.

– Vi leter nå etter de dyktigste skribentene i landet som har lyst til å bidra til å bygge et nytt mediehus. Vi trenger to nye innholdsprodusenter og søker etter journalistlærlinger til Filter og Talent Media, sier Gjøvik.

Daglig leder Tale Gjøvik

Inviterer til audition

For å finne disse talentene har Gjøvik rett og slett tenkt til å arrangere en audition der de som blir invitert skal igjennom en rekke praktiske oppgaver alene og i fellesskap, samt intervjuer med flere av nøkkelpersonene i mediehuset. De som plukkes ut vil få den krevende og spennende muligheten det er å bygge et helt nytt mediehus.

Niklas Øymo (29), Kathinka Wang (25) og Johanna Kleive (26) er tre av nøkkelpersonene du kanskje møter på audition.

– Vi har noen av landets beste innholdsprodusenter og journalister i samme hus og et veldig godt arbeidsmiljø, sier Niklas før han legger til:

– Vi er en startup og har kort vei fra idé til realisering. Det gir oss muligheten til å leke oss med alt i verktøykassa til en journalist. Vi skal lage podcast, videoer, artikler og annen moro. Mulighetene for hva vi kan gjøre er uendelige, sier Niklas.

– I tillegg jobber vi med distribusjonen av innholdet på sosiale medier og det betyr at du vil få erfaring med alle leddene av prosessen, sier Kathinka Wang som jobber som innholdsprodusent.

Vil du være med?

– Hos oss lærer du enormt mye, enormt fort. Det er full fart fra mandag til fredag og du vil garantert få mer ansvar enn i de mer etablerte mediebedriftene, men det er også en arbeidshverdag hvor det blir stilt tøffe krav til alle ansatte. Det er eneste måten å lykkes som en oppstartsbedrift, sier Gjøvik.

Og sjefen i det unge mediehuset har dårlig tid.

– Vi gjennomfører dette nå før jul og alle søknader må komme senest 5. desember. Dette er en kjempemulighet for alle som har lyst til å jobbe i pressen, så vi håper virkelig vi får inn mange gode søknader.

For å delta må du sende en kort søknad og CV til [email protected] senest 5.desember