En av bærebjelkene i Venture Factory har alltid vært teknologi og for litt over ett år siden satt de opp VF Tech som et eget selskap. De ønsket at eksterne kunder også kunne kjøpe hjelp fra miljøet.

Selskapet ledes av tidligere produktsjef for Dagbladet TV, Sondre Husby Rostad og nå ønsker han hjelp til å få flere eksterne kunder til selskapet.

VF Tech gjør masse spennende arbeid for selskapene som er en del av Venture Factory-systemet. For å nevne noen; de har utviklet den tekniske plattformen som Inviso Media bruker til revolusjonere markedsføring av eiendom og de har laget e-commerce plattformen som MyMuse.no kjører på.

– Vi har også vært involvert i å utvikle første versjon av tjenesten Inzpire.me som setter merkevarer i kontakt med influencere, forteller Husby Rostad.

Chatbotten Trump

I tillegg har VF Tech en portefølje av eksterne kunder innenfor e-commerce og media, blant annet det nystarta mediehuset Filter Media.

Da Trump i januar tok over plassen i det ovale kontoret bestemte Filter seg for å formidle hans første 100 dager på en annerledes måte enn andre mediehus. I samarbeid med VF Tech ble chatboten Trump født, som en nyhetsformidler i Messenger.

Messenger-plattformen er en annerledes måte å dele verdifullt innhold

Ifølge Ipsos er det 3,3 millioner nordmenn på Facebook. Disse blir overlesset med innhold, kanskje særlig med unyanserte artikler om Trump, i nyhetsfeeden.

– Messenger-plattformen være annerledes måte å dele verdifullt innhold, drive god kundeservice eller markedsføre din bedrift, forteller daglig leder i VF Tech Sondre Husby Rostad.

– Messenger bots er automatiserte samtaler med ditt publikum på Facebook via Messenger. Facebook har laget en samling verktøy for å bygge og synliggjøre muligheten for å bruke din chatbot.

Trenger flere ansatte

Chatboten utgjør en brøkdel av tjenestene som VF Tech tilbyr, men viser hvordan man kan tilnærme seg bruk av sosiale medier på en annerledes måte. Husby Rostad at selskapet skal få flere slike kunder.

– Vi vil vokse og bygge kompetanse og da må vi ha flere kunder på utsiden av huset. Derfor leter vi nå etter en offensiv teknolog som synes det er gøy å pitche forretningsutviklingsideer til kunder og som er senior nok til å lede prosjektene selv.

VF Tech gjør teknisk prosjektledelse i Oslo og har et team i Odessa som gjør avanserte utviklingsjobber.

– Vi er mer opptatt av å finne rett person enn hva slags bakgrunn hun eller han har, så jeg oppfordrer kandidater med både utvikling og designbakgrunn til å søke, sier Husby Rostad

Også sjanser for webdesigner

I tillegg til senior-stillingen ser de etter et designtalent med allsidig bakgrunn.

– Vi ser etter deg som er selvgående, kan skrive din egen HTML og som gjerne har interesse for javascript og moderne frontend rammeverk. Du liker å løse utfordringer med UX og om du har erfaring med å designe apps og løsninger for sosiale medier er det et stort pluss.

 

Denne stillingen har utløpt.