Vil du bli den første avdelingslederen til Coop Norge og Ferskvarehusets nye frysefabrikk?

Har du lyst til å bli med på en reise med Coop Norge og Ferskvarehuset? Den helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå fabrikken og får en flunkende ny avdeling for pommes frites og frosne grønnsaker – Og de trenger en avdelingsleder på laget!

Toppmoderne teknologi

Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i Coops mange butikker.

I tillegg har de en egen avdeling for kutting og pakking av delikatesseost til butikk. Du har nå muligheten til å bli en av de første ansatte i den nye fabrikken!

– Vi bygger nå Norges mest moderne fabrikk for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker. Fabrikken vil benytte toppmoderne teknologiske løsninger og ha høy automasjonsgrad, forteller daglig leder i Ferskvarehuset, Terje Viken.

Les mer om Ferskvarehuset og den nye fabrikken her.

– Vi er alltid ute etter folk som er to hakk foran

En av de som er med på å utvikle det som vil bli din nye arbeidsplass, er produksjonssjef Zilvinas Ciuzelis. Han har vært med på utviklingen siden fabrikken bare var en ønskedrøm, og gleder seg nå voldsomt til å se det ferdig.

– Dette blir kjempekult! Det vil bli et annet tempo når den nye fabrikken er oppe og går, og samtidig vil vi få inn mange nye, kompetente kollegaer.

Zilvinas Ciuzelis gleder seg til å få inn nye kollegaer på huset. Foto: Sara Magnusson

Som ny avdelingsleder vil du samarbeide med Ciuzelis. Han håper på å få inn en ivrig kollega som er klar for å ta i et tak.

– Vi er alltid ute etter folk som er to hakk foran og tenker litt lenger. Jeg er spent på hvem vi får inn i det nye nøkkelteamet!

Er dette deg?

Den nye avdelingen for pommes frites og frosne grønnsaker er i ferd med å bygges as we speak. Som avdelingsleder blir du derfor en nøkkelperson hos Ferskvarehuset, og får muligheten til å være med på å utforme veien videre for den nye avdelingen. 

– De vi rekrutterer nå vil bli med oss på en reise. Det er derfor viktig at vi finner folk som er sultne og ivrige, glad i å jobbe i team og som er resultatorientert. Vi skal alle jobbe mot et felles mål, sier fabrikksjef Jan Kåre Sundal.

Sundal understreker at det er veldig viktig for dem å finne en god match, da avdelingslederen vil bli en viktig del av Ferskvarehusets satsning, samtidig som du også blir en del av det allerede eksisterende lederteamet. Derfor vil personlig egnethet vektlegges. Allikevel har de en god pekepinn på hvem drømmekandidaten er.

Terje Viken og Jan Kåre Sundal vil være to du kommer til å jobbe tett med, som ny avdelingsleder. Foto: Sara Magnusson

– Du må ha erfaring fra drift av produksjonsbedrift eller næringsmiddelindustri, evne å arbeide selvstendig og løsningsorientert, kunne jobbe planmessig, ha gode kommunikasjonsevner og være glad i mennesker – du får tross alt ansvar for ganske mange ansatte!

Sundal trekker frem noen av oppgavene den nye avdelingslederen kan forvente seg.

– Dette er en stilling med mye ansvar. Du blir matsikkerhet og HMS-ansvarlig for eget ansvarsområde med tilhørende vernetiltak og produksjonsplanlegging. Du skal også sørge for effektiv produksjon og optimal bemanning, delta i å rekruttere og utvikle kompetansen hos de ansatte, sette utviklingsmål, samt prosjekt- og investeringsarbeid, for å nevne noen hovedpunkter.

Hørtes dette ut som noe for deg? Søk på stillingen her!