Vil du ha ansvaret for 1,2 millioner bilder i året?

Nå har du muligheten til å være den som garanterer for kvaliteten på alle bildene som leveres fra landets største bildebyrå innen boligfoto.

Som kvalitetsansvarlig hos Inviso skal du til daglig være et kommunikasjonsledd mellom regionsledere, regionsfotografer, kundeservice og redigeringsdesker. Inviso har over 130 fotografer over hele landet som gjennomfører 35.000 oppdrag i året. Kundene til Inviso er alle boligselgere og eiendomsmeglere i Norge som ønsker seg det perfekte bildet av boligen som skal selges.

Hvert år går det 1,2 millioner stillbilder gjennom systemet til Inviso. I tillegg kommer video og andre visuelle produkter!

Nå søker de en person som skal lede kvalitetsløpet og utviklingen på denne enorme mengden bilder. Er du den de søker?

Perfekt for fotointeresserte

Erlend Glosli har tidligere jobbet som kvalitetsansvarlig og er i dag leder for foto/videoavdelingen i Inviso. Han forteller at jobben som kvalitetsansvarlig er krevende, men også svært inspirerende.

– Som kvalitetsansvarlig får man være med på å forme et visuelt uttrykk som når ut til svært mange mennesker. Du får jobbe sammen med dyktige og idérike fotografer , samtidig som du koordinerer med våre fotodesker i utlandet, forteller han.

– Du skal i essens sikre at de 1,2 millioner bildene som behandles hos oss i året er av ypperste kvalitet, legger han til.

– Dette er en jobb der man må ha tålmodighet og være nysgjerrig for å lykkes. Det krever at man forsker, undersøker og snakker med folk for å finne ut hva som kan gjøres for å bedre vår produktportefølje, sier Glosli videre.

Leveranseleder Erlend Glosli (t.v.) og operativ leder Espen Torhaug i Inviso. (Foto: Niklas Øymo)

Et viktig bindeledd

Inviso har siden 2004 levert høykvalitets bildepresentasjoner for boliger og er i dag landets største leverandør av innholdsmarkedsføring av bolig.

«Content is king» skal Bill Gates ha sagt en gang. Om du har jobbet i med innholdsproduksjon de siste årene vet du at kravene har blitt høye, rett og slett fordi kvalitet i alle ledd gir de beste resultatene. Derfor skal en kvalitetsansvarlig være et anker som sikrer god standard og kommunikasjon mellom de ulike avdelingene i Invisos organisasjon.

– Fokuset på kvalitet er noe vi har snakket om de siste 15 årene i denne bransjen. Når eiendomsmeglerne i tillegg har blitt erfarne med å benytte seg av profesjonelle tjenester har vi en kontinuerlig jobb med å heve kvaliteten på våre leveranser, forteller operativ leder Espen Torhaug.

Inviso er landets største leverandør av bilder til eiendomsbransjen. Nå trenger de en som kan sikre kvaliteten på alle leveransene. (Foto: Inviso)

Inviso ønsker en person som har erfaring med visuell innholdsproduksjon og kompetanse på etterproduksjon. Det er også et krav at du er svært komfortabel med å operere flere av produktene i Adobe-pakken. Erfaring med video er også en fordel.

– Inviso opplever vekst og vi ønsker å bli enda større. Derfor har vi de siste årene utvidet produktporteføljen vår til nye og spennende visuelle produkter. Dette får du som kvalitetsansvarlig være med på å fortsette og utbygge, forteller Torhaug.

Inviso har redigeringsdesker i Asia. Som kvalitetsansvarlig vil du stå for kommunikasjon og kvalitetssikring av flere ledd i organisasjonen. (Foto: Inviso)

Inspirerende miljø

Invisos hovedkontor ligger i Kongens gate 11 i Oslo sentrum. Her deler de lokaler og lunsjbord med flere spennende start ups og andre selskaper innenfor teknologibransjen. Det gir huset et helt særegent og innovativt miljø.

– Arbeidsmiljøet vil vi beskrive som svært godt og fullt av flinke og dedikerte folk, sier Glosli og Torhaug.– Det er mye kunnskap på en og samme plass. Vi har en unik delingskultur der alle deler sine erfaringer og utvikler relasjoner seg i mellom. Det er veldig inspirerende, sier de videre.

I tillegg har huset knyttet til seg 130 frilansfotografer og -videografer over hele landet som hver dag er ute i felten og jobber med deres produkter, ideer og prosjekter.

Som kvalitetsansvarlig vil du ha arbeidsplass i Kongens gate og få en variert arbeidsdag.

– Du vil prate med fotografer den ene dagen, og koordinere med våre redigeringsdesker i Asia den neste, samtidig som du koordinerer med salgsavdelingen og de forskjellige produkteierne våre.Jeg har jobbet mange år i denne bransjen og jeg mener selv at dette er en svært spennende og interessant stilling, smiler Glosli.

Denne stillingsannonsen er nå utløpt. 

Headerfoto: Freestock/Unsplash