Vil du være med å oppfylle drømmene til folk?

Med over 100.000 nedlastninger på ett år har den svenske spareappen Dreams rukket å bli en suksesshistorie i Norge. Over 70 % av brukerne rapporterer innen en måned at de har mye høyere selvtillit økonomisk. De sparer mer penger enn tidligere. Også folk som aldri har spart en krone i sitt liv, gjør det hos Dreams.

— Ambisjonen er å tilby et helt nytt perspektiv på sparing.  Jeg har aldri vært på en arbeidsplass hvor jeg har fått så mye positiv feedback.  Det er helt fantastisk når kundene våre forteller oss at de har oppfylte drømmene sine takket være Dreams, forteller Community Manager Caroline Ehrning.

Nå leter de etter en Community coordinator som kan være med på å utvikle og optimalisere appen, og som motiveres av å hjelpe folk med å oppnå drømmene sine.

Vil du jobbe i Dreams? Les mer her!

Realiser drømmer med Dreams! Her representert ved Caroline Ehrning.

Oppfyllelse av drømmer

Men hva innebærer det å være community coordinator hos Dreams?

—  Internt på huset kaller vi vår community coordinator for en drømmecoach. Appen vår er utviklet for å hjelpe brukerne med å oppnå drømmene sine. En drømmecoach gir dem verktøyene for å komme i gang, forteller Norgessjef Øystein Høie.

Som community coordinator opptrer du som Dreams’ ansikt og stemme utad. Du jobber tett på kundene, om det så er for å løse tekniske problemer i appen, besvare spørsmål i chatten eller arrangere spennende events.

— Vi har svært fornøyde kunder, og det er vi opptatt av å opprettholde. Faktisk jobber vi mot målet “Happiest customers in the finance industry”, og det ønsker vi at vår nye community coordinator skal hjelpe oss med, sier Ehrning.

Men slapp helt av. Du må ikke være en teknisk geek for å jobbe i Dreams. Det er bare en liten del av helheten.

—  Vi har et teknisk team som vil bistå, og du får god opplæring i appen. Det er selvsagt en klar fordel om du er interessert i økonomi og digitale verktøy, sier Høie.

— Vi ønsker oss en positiv og løsningsorientert kollega som tar utfordringer på strak arm. Du har trolig erfaring med kundeservice, og elsker å omgås folk. Ikke minst er du dyktig til å uttrykke deg, både skriftlig og muntlig. Drømmekandidaten vår er nok stor fan av appen vår også, legger Ehrning til.

Jobb med denne duoen i freshe lokaler i Oslo sentrum!

Nordic dreamers

Men Dreams er langt mer enn en spare-app. Det siste året har over 4000 medlemmer meldt seg inn i Facebook-gruppen  “Nordic Dreamers”.

—  Vi oppdaget raskt at det fantes et enormt engasjement hos kundene våre. Stadig flere begynte å dele drømmene sine med hverandre i supportchatten og andre sosiale forum, sier Ehrning.

Og slik ble “Nordic Dreamers” til – en møteplass for de mest engasjerte brukerne. Her deles både små og store drømmer,  medgang, motgang og ulike sparetips. Ikke minst arrangeres spennende kåringer, konkurranser og events.

Interessert? Søk på stillingen her. 

— Vi finner på mye morsomt med kundene våre, om det så er kåring av beste sparetips eller julekalender. Vi har også arrangert events i samarbeid med ambassadørene våre. En gang arrangerte vi for eksempel windsurferkurs med en av verdens beste windsurfere, forteller Høie.

Norgessjefen ønsker å arrangere flere spennende treff og arrangementer for brukerne i året som kommer. Her vil community coordinator spille en viktig rolle.

— Med stadig flere kunder kan vi også gjøre mer. Det er en klar fordel at du er initiativrik på sosiale medier. Ikke minst bør du elske å treffe nye mennesker!

Internasjonalt miljø og reiser til Stockholm

Kontoret i Oslo rommer to ansatte per dags dato. En typisk arbeidsdag foregår på Oslo-kontoret, men du vil også jobbe mye med community-teamet i Stockholm, forteller Høie.

— Det er en god del skype-møter og reisevirksomhet. Du må være forberedt på reise 1-2 ganger i måneden til Stockholm for å være med på kurs, workshop og feiringer. Er du glad i storby og Stockholm er dette full klaff, sier Høie.

Ikke minst kommer det svenske teamet til Oslo støtt og stadig. Du får med andre ord ta del i et spennende og internasjonalt miljø.

Og du? Dreams er en start-up, noe som tilsier at du får masse frihet til å prøve nye ting.

— Vi er fremdeles på testmarked i Norge. Behovene våre endrer seg stadig. Ting går raskt. Er du av av den selvgående typen som liker å teste og eksperimentere er du den vi ser etter, sier Høie.

Som community coordinator i Dreams skal du hjelpe nordmenn med å realisere drømmene sine. Du skal være med på å bygge opp det norske selskapet, og det er ikke nødvendigvis en enkel oppgave. Men morsomt – det kan Høie, Ehrning og resten av det skandinaviske teamet love at det er!

Interessert i stillingen? Da bør du søke her!