Du kan bli en nøkkelperson i et nyetablert kommunikasjonsbyrå

To sterke merkevarer skal begi seg ut på et nytt eventyr – ikke hver for seg, men sammen. En tour de force innenfor digital historiefortelling.

Xvision har gjennom en årrekke vært av de fremste bedriftene i Norge innenfor avansert visuell design. Deres kunder har hovedsakelig vært selskaper i olje og gassnæringen. Blinck er en «one stop shop» innen visuell kommunikasjon, enten det er video eller foto.

Nå skal de to bli til ett.

Sammen blir de dynamitt

Paul White er CEO i Xvision og skal geleide de to selskapene gjennom fusjonen. Han utdyper hvorfor denne sammensmeltningen vil være spennende:

– Vi ser at det er et stort behov for denne typen content i markedet. Vi skal ikke begrense oss til olje, gass, subsea eller martime, men heller tilby våre spesialiteter til andre næringer som trenger det. Våre spesialiteter vil være verdifullt for alle bransjer.

Dette nye og spennende kommunikasjonsbyrået vil ha spesialkompetanse på å forstå og visualisere bedrifters helhetlige profil.

Til denne ferske satsingen trenger Xvision nå en person som kan fungere som en strategisk relasjonsbygger. Er på utkikk etter en person som kan jobbe strategisk, etablere partnerskap og som kjenner til det som rører seg i markedet.

– Vi har behov for en person som vet hva som må til for å stable dette på beina. Denne personen skal bygge langvarige og sikre relasjoner for bedriften. Kandidaten må være motivert, kunne følge leads og samtidig ha godt med erfaring og kunnskap å vise til, forteller White.

White beskriver rollen som variert. Det vil være key account management, salg og rådgivning for kunder.

Ny satsning, nye muligheter

Det denne strategiske rådgiveren vil få tilbake for å tre inn i denne rollen er muligheten til å bli med på en helt ny reise for to selskaper. Et helt ny start for to etablerte merkevarer med en ny profil.

– Dette kommer til å bli en gøy og utfordrende oppgave. Læringskurven kommer til å være bratt og tempoet høyt. For min egen del kan jeg med hånda på hjertet si at jeg aldri har lært så mye som på den tiden jeg har vært her i Xvision, sier White.

Unikt miljø

Xvision og Blinck holder til i Kongens Gate 11, midt i Oslo sentrum. Samme bygg huser også andre selskaper innenfor kommunikasjonsteknologi, design og start ups. Mengden av kunnskap på samme adresse skal man lete lenge etter.

– I Kongens gate er det et kreativt, sosialt og dynamisk miljø. Med alle de ulike bedriftene er det muligheter for nye ideer og relasjoner.

– Dette er virkelig en mulighet til å bygge videre på karrieren og være med helt i startgropa for et nytt kapittel i dette selskapet, legger han til.

 

Denne stillingen har utløpt.