Syv ledertyper du bør kjenne til

Hør 26. episode av podkasten Karriererådet.

Artikkelen ble først publisert 5. november 2019.


For noen er hun verdens beste sjef – mens for andre var hun den verste noensinne. Forskjellige ledertyper passer forskjellige folk. Her får du en rask innføring!

Line er relativt fersk som daglig leder i Stiftelsen Skapia og utforsker hvilken ledertype hun er. Hanna er IT-utvikler i FINN mener lederen hovedsakelig skal legge til rette for at hun kan gjøre best mulig jobb.

Hør om de syv ledertypene i episode 26 av podkasten Karriererådet:

Dette er én av de (minst) ti tingene Espen Sæle, Hans Petter Stub og de andre paneldeltakerne i Karriererådet skulle ønske de visste som 20-åringer på vei ut i arbeidslivet.

Karriererådet

  • En podkast for unge voksne om jobb og ambisjoner.
  • Hver episode varer i omtrent et kvarter.
  • Avsluttes med konkrete råd.
  • Produseres av Talent Media i samarbeid med Radio Metro.
  • Følg Talent Media på sosiale medier for oppdateringer om nye episoder og andre artikler om karriere for unge voksne.
KARRIERERÅDET: Fra venstre står førstekonsulent i Oslo Tingrett Inge Sveen (27), rådets ekspert Espen Sæle som er leder for kultur og utvikling i Atea, leder for Stiftelsen Skapia og leder for alle frivillige i Oslo Maraton, Line Langaas (27), produktsjef i Telia, Christoffer Lindblom (29), journalist i Moss Avis, Caroline Bjurstrøm Knudsen (29), programleder Hans Petter Stub som er partner i rekrutteringsbyrået Whydentify, og utvikler i FINN, Hanna Holler Kamperud (28). Foto: Synnøve S. Fallmyr

Karriererådet er Talent Medias podkast for unge jobbsøkere og produseres i samarbeid med Radio Metro.

Bør flere få med seg dette? Del saken! 👇