Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Talent Media samler inn og behandler informasjon om de som besøker vår side.

Om oss
Talent Media er en nettavis for og om unge talenter og deres karrierer.  Talent Media er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske presses omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten, og har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse.

Talent Media er en annonsefinansiert gratisavis med fokus på arbeidsliv. Selskapets inntektskilde er basert på salg av kommersielt innhold. Mer spesifikt skreddersyr vi stillingsannonser, employer branding- og merkevarebyggingsmateriale og tilbyr effektiv annonsering av alt innhold (skreddersydd og/eller kundens eget) i sosiale medier.

Behandling av personopplysninger
En personopplysning er en opplysning som kan knyttes til deg som enkeltperson, eksempelvis navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og personnummer. Hvordan du bruker våre tjenester, eller hvilken reklame du har lest på Talent Media anses også som personopplysninger. Vi kan bruke data samlet inn via disse til å tilrettelegge for annonser på sosiale medier eller andre nettsider som tillater reklame. Merk at vi aldri forteller annonsører hvem du er.

De opplysningene vi har om våre kunder, er data du selv gir oss via deltagelse i nyhetsbrevene våre, eller data som genereres når du bruker tjenestene våre. Dette kan være sidevisninger og informasjon om din mobil eller datamaskin. Når du besøker en av våre nettsider registreres denne aktiviteten automatisk i våre måleverktøy. Disse lar oss for eksempel se hvilke artikler som blir lest, og hvor lenge de blir lest. Dette hjelper oss å forbedre våre artikler, og alltid produsere bedre, mer relevant innhold. I korte trekk bruker vi personopplysninger vi har om deg til å gi deg en best mulig opplevelse av Talent Media.

Vi benytter oss av tredjepartsaktører som Google, Adobe, Instagram, Twitter, LinkedIn, og Facebook. Talent Media er ansvarlig for håndtering av personopplysninger som samles inn via våre tjenester og vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.  Når du tillater oss å formidle personopplysninger til andre aktører, vil disse ha et eget ansvar for å behandle dine opplysninger.

Når du besøker en av Talent Media sine nettsider registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en «cookie». En «cookie», eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lastes ned på din mobil eller datamaskin og lagrer informasjon om din bruk av vår nettside. Våre cookies inneholder ingen opplysninger som telefonnummer eller e-postadresse. 

Slik sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at vi skal lagre cookies hos deg, kan du enkelt slå av cookie-funksjonen i din nettleser. Om du velger å slå dette av, må du huske at mange av funksjonene nevnt over da ikke vil virke eller virke dårligere enn nå.

Firefox

  1. Åpne Firefox.
  2. Trykk ‘Alt’-knappen på tastaturet ditt.
  3. I menylinjen på toppen av nettleseren velger du ‘Verktøy’ og så ‘Alternativer’.
  4. Velg ‘Personvern’-fanen.
  5. Still ‘Firefox vil:’ til ‘bruke tilpassede innstillinger for historikk’. Kryss vekk ‘Godkjenn cookies fra nettsider’ og lagre dine preferanser.

Internet Explorer

  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Velg ‘Alternativer for internett’ på ‘Verktøy’-menyen.
  3. Velg ‘Sikkerhet’-fanen.
  4. Under ‘Avansert’ kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Google Chrome

  1. Åpne Google Chrome.
  2. Klikk på verktøyikonet.
  3. Velg ‘Innstillinger’.
  4. Nær bunnen av siden klikker du på ‘Vis avanserte innstillinger’.
  5. I Personvern-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  6. I ‘Cookies’-fanen kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Safari

  1. Åpne Safari.
  2. Velg ‘Preferanser’ på verktøylinjen, og klikk ‘Personvern’ (du finner verktøylinjen, som ser ut som et tannhjul, øverst og til høyre i Safari-vinduet.)
  3. I ‘Aksepter cookies’-delen kan du spesifisere når og hvor Safari skal akseptere cookies fra nettsider For mer informasjon kan du klikk på Hjelp-knappen (spørsmålstegn)
  4. Hvis du ønsker å vite mer om cookies lagret på din computer, klikk på ‘Vis cookies’.

Talent Media bruker Facebook Custom Audiences på alle våre sider. Dette er en sporingskode som samler informasjon om hva du leser, hvilken enhet du bruker, IP-adresse og tidspunkt.  En sporingskode er en JavaScript-kodebit som brukes til å samle inn og sende data til Google Analytics eller Facebook fra et nettsted. Dersom du logger inn på Facebook kan din profil kobles til vår, og du vil kunne motta målrettet reklame. Dersom du ikke ønsker at Facebook skal motta dine personopplysninger kan du blokkere cookies i din nettleser med for eksempel AdBlock eller Ghostery.

Her kan du lese mer om hvordan Google behandler dine personvernopplysninger: https://policies.google.com/privacy?hl=en og her finner du tilsvarende informasjon fra Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å melde deg av våre nyhetsbrev eller få opplysninger om deg slettet. Ta kontakt på [email protected]