Unge talenter skal lede Oppland Arbeiderblad

Erik Børresen (27) er ny digitalredaktør og Lisa G. Jansen (25) er ny frontsjef.

– Jeg er stolt over å ha blitt gitt muligheten fra Oppland Arbeiderblad og gleder meg veldig, men samtidig er det viktig å si at jeg aldri hadde fått denne jobben uten Gudbrandsdølen Dagningen, sier Børresen til Medier24.

Les også: Tre studenter om sin jobbfremtid

I tillegg til å ha jobbet i den tidligere lokalavisen, har han også vært innom sportsavdelingen til VG og NTB, var presse- og informasjonsassistent i sin tid i Forsvaret, og har en mastergrad i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo Met).

Flere års kjennskap til avisen

Med seg på laget har han Lisa Granberg Jansen (25). Hun studerer til å bli lektor ved UiO, og leverer masteren sin i nordisk litteratur til våren. Men Oppland Arbeiderblad er ikke nytt for henne – hun har vært vikar her siden 2012, skriver medienettstedet.

Les også: Det er på tide at unge vet hva de skriver under på

– Hun var først en del av ungdomsredaksjonen vår da hun gikk på videregående, og har vært sommervikar, stringer og hatt ulike vakter i OA siden det. Hun gjorde en forrykende innsats som frontsjef i sommer. Hun er også lokal, hun er ung og kvinne, som også er en målgruppe som vi ønsker å stille sterkere hos, sier redaktør i Oppland Arbeiderblad, Erik Sønstelie til Medier24.