Vi lager ny sesong av Karriererådet!

Podkasten for unge jobbsøkere fortsetter å geleide nyutdannede inn i arbeidslivet.

Arbeidslivet kan oppleves som en uoversiktlig jungel, i alle fall for de mange nyutdannede som ramler ut fra universiteter og høyskoler, og har fortsatt ikke helt forstått hva de skal «brukes til» der ute.

Karriererådet er Talent Medias egen podkast med episoder på ca. 15 minutter.

Den har som mål å gjøre denne overgangen så smidig som mulig ved å gi gode råd, innsikt og informasjon om hvordan det «egentlig» fungerer – både sett fra en arbeidsgivers ståsted, men også fra lytternes ståsted.

Podkasten spilles inn og produseres av Radio Metro, og i studio sitter alltid programleder Espen Sæle og jobbekspert Hans Petter Stub. Panelet består av ti arbeidstakere og studenter som selv er, eller nylig har vært i samme situasjon: altså nyutdannet og i villrede.

 

KARRIERERÅDET: Talent Medias podkast for unge jobbsøkere. Illustrasjon: Serina Rasmussen/Talent Media

Du kan høre podkasten på 

Nå skal de spille inn 10 nye episoder, og trenger dine forslag!

Har du vært i en jobbsituasjon hvor du ikke visste hvordan du skulle reagere? Har du vært på et jobbintervju som ikke gikk din vei, uten at du vet hva du gjorde galt? Vet du ikke hva du skal bli? Får du aldri til å skrive en god søknad?

Send en e-post til redaktør [email protected], eller legg igjen en melding på Karriererådets Facebook-side, så tar vi det videre i rådet!

Synes du flere bør få med seg dette? Del saken! 🙂